Orange Crush Crush Bass 100, Black - B-Stock

 • Video 1
kr. 2.885 NORMAL PRIS kr. 3.205 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Om bord på Kromatisk Tuner
 • Analoge kredsløb
 • Active EQ parametrisk midten af kontrolelementer
 • Porteret kabinetter
 • Høj kvalitet fremstilling

Orange Crush Crush Bass 100, Black - B-Stock

detaljer
Den Crush bas 100, sort er den største af de Crush series bruger alsidige funktioner, der kombineres for at skabe en tyk og fuld rørige vintage tone. Ved hjælp af diskrete komponenter, forstærker opnår niveauer af sensationelle klarhed på tværs af hele spektret at gøre sikker på, at selv de mest subtile frekvenser komme igennem mixet højt og tydeligt.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 80372

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Med nok strøm til mindre spillesteder, den Crush bas 100 er et alvorligt alsidige combo i både lyd og anvendelse. Ved hjælp af høje ende engineering teknikker, som ikke er normalt forbeholdt forstærkere af sin art, den Crush bas gør brug af en 100 Watt output afsnit for at opnå og enormt fedt tone.

Den Crush bas 100 funktioner og EQ kredsløb inspireret af appelsiner prestigefyldte 4 takts serie forstærkere. Dens centrum er en parametrisk midten af bandet. Dette gør det muligt for spilleren at vedtage i alt control over deres lyd, så de kan skelne og netop finde de frekvenser, de ønsker at høre. Ud over at være mere præcis end en traditionel EQ, midten af bandet dækker en meget bred vifte, fejer fra 300 Hz (fuldt mod uret) til 2,7 kHz (fuldt uret), hvilket betyder, at denne forstærker kan være fint tunet passer til en række musikalske stilarter. De fremhævede active kredsløb giver mulighed for 15dB + af starte eller skære på bas og midterste frekvenser samt op til 20dV i diskant side.

Hertil kommer den Orange Crush Crush bas 100 har en innovativ blanding og gevinst control der blander lag af harmoniske til at producere en samlet vintage og velnæret tone.

I centrum af den Crush bas 100 er dens 100 Watt output fase og evnen til at fylde mindre spillesteder. Ved hjælp af diskrete kredsløb i modsætning til integrerede kredsløb, den Crush bas 100 opnår en renere og endnu mere kraftige levering med enestående klarhed og definition. Den Crush bas 100 huse en 15 & rdquo; højttaler med en refleks havneby nemlig forbedret lave ende svar. Bufferet effects loop har været udviklet til maksimal gennemsigtighed, at sikre din pedal arsenal vil udfører på sit højeste.

About Orange

Appelsiner historie ligger dybt i hjertet af de swingende 60. Siden sin ydmyge start i en musikbutik og lydstudie i 1968 London, Orange har udviklet sig til et fuldt udbygget husstand navn verden over, med kunstnere fra et stort udvalg af forskellige musikalske baggrunde tager op det mærker enorme opbud af karakteristiske lyde og toner.

Med folk som Peter Green og Paul Kossoff sætte i de tidligste prototyper på den Orange shop, Orange har altid været på forkant med musikalsk innovation med den mest lidenskabelige og fromme musikere på sin roret.

Disse dage Orange forstærkere fortsat vises i hænderne på mange internationale superstjerner, der begunstiger de mærker unik tone og filosofi på lyd. At bringe unikke tone og høj kvalitet produktion til frontlinjen for moderne musik, Orange fortsætte med at definere lyden af en generation.

Funktioner & specifikationer

Funktioner

 • Active 3 Band EQ
 • Bi-Forstærker inspirerede blanding og vinde kontrol
 • Chromatic Tuner
 • Bufferet Effects Loop
 • Cabism indlæst hovedtelefon-Output og Aux-indgang

Specifikationer

 • Finish: Sort
 • Output-effekt: 100 Watt
 • Talere: 15"
 • Destinationsarrayet dimensioner: 51 × 55 × 35,5 CM (20.28 × 21.65 × 13.98 & Prime;)
 • Destinationsarrayet vægt: 24,25 kg
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.