Orange BAX Bangeetar Guitar Pre-EQ Pedal, sort - boksen åbnet

kr. 2.275 NORMAL PRIS kr. 2.445 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Lavet i Storbritannien
 • Virkelig enestående og dynamisk Overdrive, EQ, pre-forstærker og Cab-Sim
 • Første Orange Pedal siden 60s
 • Skræddersy din Tone med præcise parametrisk EQ
 • fantastisk sort kabinet

Orange BAX Bangeetar Guitar Pre-EQ Pedal, sort - boksen åbnet

detaljer
Den Orange Bax Bangeetar Pre-EQ pedal er meget alsidig pedal, som dækker en massiv bredde af overdrive og forvrængning. Bax Bangeetar er helt nyt fra den Orange custom shop og er den første pedal, Orange har produceret siden 1960 ' erne, design og opbygge er ikke baseret på noget Orange nogensinde har produceret, hvilket gør det en helt unik pedal Orange har kombineret det klassiske konfiguration af en pedal med tilføjet EQ, cab-sim og pre-forstærker funktionalitet.

Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 78419

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Unik og alsidig

Som en traditionel pedal Bax Bangeetar er i en klasse af sin egen, kan prale med en unik gevinst kontrol struktur og omfattende EQ. Ringe i en lang række overstyret og forvrængede toner, leveret med en føler og lydhørhed sjældent findes i pedalerne. Ud over det, men er denne forforstærker pedal et uvurderligt værktøj, så du kan skræddersy din tone til enhver setup med absolut præcision via sin parametrisk midten af kontrolelementer.

Finde og fjerne problemet frekvenser i bestemte guitarer og forstærkere, forme bred mid 'scoops' eller øge overalt på midten af spektret der passer til enhver stil. Stik lige ind i forreste del af en forstærker som en standalone drev pedal, eller stik i effekterne tilbage at gøre donor forstærker 'forsvinde'! Uanset hvad din rig, mulighederne er næsten ubegrænsede.

For endnu mere fleksibilitet, den anden output tager din lyd og passerer gennem vores CabSim kredsløb, genskabe frekvensgangen af en mic ville Orange 4 × 12" cab, ideel til direkte optagelse eller endda tilslutning til en PA. Om på scenen eller i studiet, arten og omfanget af dens kontrolelementer betyde, der er ikke en situation, hvor Bax Bangeetar ikke ville være velkommen.

Mangfoldige gevinst

Bax Bangeetar er et helt nyt design, ikke baseret på noget Orange har gjort tidligere. Gevinst struktur inkluderer en massiv bredde af overdrive og fordrejning uden nogensinde klingende kompromitteret, men du angive det. Som minimum er Bax Bangeetar en fantastisk ren boost eller lav gevinst driver, meget modtagelig for forskellige guitar og pickup-kombinationer. Da Forstærkningen øger, du vil gå fra klassiske Orange crunch og vintage rytme toner gennem til skyhøje leads og ret op til ægte vanvittige niveauer af forvrængning. Som i skrupskør niveauer. Parameteren Boost tilbyder en ren boost efter gevinst fase, når pedalen er engageret til at hjælpe dine kundeemner, hoppe ud af blandingen i en levende indstilling.

Baxandall EQ med fuld parametrisk midten af kontrolelementer

Inspireret af nogle af de meget søgte efter konsoller i 1960 ' erne, men med en række moderne tweaks, Bax Bangeetar? s kraftige EQ virkelig adskiller det fra andre drev pedaler. Med en åben diskant respons og kontrolleret lave ende starter sjovt korrekt med knapperne på midten.

Mellemtonen er måske det vigtigste område for guitarister, ikke kun fordi det er generelt den plads de indtager i et band mix, men også på grund af hvordan midrange drastisk påvirker den tonale og forvrængning Karakteristik af en guitarforstærker/opsætning. På trods af dette, de fleste overdrive/distortion pedaler har meget begrænset control over dette interval. Ikke så med Bax Bangeetar? s fuldt parametrisk midten af kontrolelementer. 'Freq' drejeknap vælger centrum frekvens du ønsker at påvirke. 'Q' styrer båndbredden, fejer fra smal til bred, så du kan finjustere en præcis eller brede frekvensområde. 'Mid' drejeknap kan derefter indstilles til at klippe eller øge disse frekvenser, for præcis kommando over din tone.

Ultra Transparent "buffered" Bypass

True bypass er velment, men er ikke uden begrænsninger. Bax Bangeetar ekstremt lineære buffer kredsløb er designet til det stigende antal kræsne spillere, der indser de positive virkninger, som en studio-kvalitet buffer kan have på deres generelle tone. Uanset om du skal køre en pedalpanelet eller bare brug for lidt hjælp til at få en ren signalet til din forstærker, sikrer buffered bypass ingen nedbrydning og ingen tab af klarhed eller høje ende. Placeres først i din kæde du? ll lyd bedre, selv når pedalen er slået fra.

Funktioner

 • Type: Custom Shop forforstærker pedal med fuldt parametrisk midten af kontrol, regelmæssig og cabsim output, ren boost-funktion og meget Transparent "buffered" omgå
 • Kontrol: Volumen, frekvens, Q, Mid, gevinst, bund, Top
 • Finish: Black - Orange knobs
 • Power: 9V batteri eller 9V-12V DC-adapter. Max nuværende Draw 81 mA
 • Dimensioner (B x H x D): 19,8 × 9,2 x 12,8 cm
 • Vægt: 1,6 kg