Marshall MG412ACF kulfiber 120W vinklet Cab til MG100HCFX - B-Stock

kr. 1.621 NORMAL PRIS kr. 1.811 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Marshall MG412ACF kulfiber 120W vinklet Cab til MG100HCFX - B-Stock

detaljer

Til tonally supplement til MG100HCFX er de Celestion-loaded MG412ACF og MG412BCF højttaler kabinetter. Specielt designede og indrettede til at blive brugt med det monstrøse MG hoved.Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 81024

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne robuste cab giver mulighed for din helt egen Marshall halvdelen eller fuld stack - en af de mest ikoniske billeder i musikhistorie og uudsletteligt knyttet til mange af de største guitarister af det seneste halve århundrede.

Funktioner og specifikationer:

  • Kabinet Type: Vinklede
  • Højttalere: 4 x 12" Celestion
  • Effekt (RMS): 120 Watt
  • Input Type: Mono
  • Impedans: 8 ohm

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.