Laney Cub 10 Tube Guitar Forstærker - B-Stock

kr. 1.642 NORMAL PRIS kr. 1.901 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Laney Cub 10 Tube Guitar Forstærker - B-Stock

detaljer

Laney CUB 10 er ikke bare en større CUB 8 amp, det er en helt anden guitar forstærker og kommer fra yderligere langs den evolutionære sti af tube forstærker design. CUB 10 er en klasse A/B design og producerer 10 Watt RMS af strøm fra en output afsnit fyldt med et par 6v6GT, drevet fra en pre forstærker lastet med 2 ECC83's. Pre forstærker kompliment består af en Tone control, en mængde control og en gevinst control, sammen med et sæt af Hi & Lo indgangsstikkene. CUB 10 huse en 10" Celestion driver.Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 79146

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

De CUB 10 klasse A/B udgang afsnit giver denne forstærker et pænt udtalt mellemtone - hvilket er, hvor de naturlige frekvenser af guitar instrument sidde. Det betyder at de CUB 10 har en meget naturlig og lydhør mellemtone når kører ren. Skubbe forstærker lidt hårdere og tingene begynder at blive meget Zeppelin-esque - tror "Heartbreaker". Slå strengene hårdere og forstærker bryder op nogensinde så lydhørt, ringe i flere gevinst og forstærker virkelig begynder at koge med vintage tone. Par af 6V6GT's arbejde hårdt for at give masser af low-end punch til en lille tube amp, perfekt til en bluesy solo.

** Laney CUB 10 Guitar forstærker Specs:

  • 10 Watt RMS Output
  • Hej & Lo indgange
  • Klasse A / B
  • Traditionelle Tone og forme
  • 10" Celestion Driver
  • Ekstra gevinst Control
  • 1 x ECC83 Pre Forstærker Tube
  • 2 x 6V6GT power afsnit
  • Udvidelse højttaler stik på bagpanelet
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.