Hartke LH1000 bas Forstærker hoved - boksen åbnet

kr. 4.168 NORMAL PRIS kr. 5.392 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Hartke LH1000 bas Forstærker hoved - boksen åbnet

detaljer

Hartke LH1000 bas forstærker hovedet:

Den LH1000 har en klassiske 12AX7 klasse-A tube front-end-design med en solid-state output. Trick ud af den diskant og bas reoler til at give sin varm tone lidt kant, eller bruge kommandolinjeindstillingerne brite og limiter til yderligere sculpt din lyd. Dens intuitive front panel design gør også justeringer på flue en brise.Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 73906

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Hartke systemets, innovation kom fra deres unikke aluminium kegle drivere, Hartke fremstiller forstærkere, kabinetter, combos og bas guitarer. Hartke forstærkere er valget af mange utrolig talentfulde kunstnere blandt dem Tim King af jord, John "JD" De Servio af Black Label Society, den spektakulære Stu Hamm og hvad liste ville være komplet uden Beefcake almægtige af den mægtige GWAR.

Selv om den LH1000 er et perfekt supplement til vores HyDrive kabinetter, det også virker som en problemfri akkompagnement til eventuelle bas cab på markedet.

Naturligvis et hoved med denne form for power er perfekt for Koncert Musikere i et antal levende programmer, hvilket er grunden til vi sørgede for at LH1000 er så holdbare som det er alsidigt og kraftigt. Med en to-rackspace, metalramme chassis, stål faceplate og håndtag, er denne forstærker lavet til vejen. Den LH1000's rå, pålidelig kraft er også perfekt til yderligere forme gennem virkninger konsollen eller stomp boksen.

Med alle de nødvendige funktioner for komplet tonale control, sammen med rigelig power og robust design, den LH1000 vil sikre din basspil modtager den positive opmærksomhed, det fortjener.

Funktioner og specifikationer:

 • Parallelle dobbelttilstand: 2 x 225 Watt @ 8 ohm, 2 x 320 Watt @ 4 ohm, 2 x 545 Watt @ 2 ohm
 • Bridge-modus: 1 x 750 Watt @ 8 ohm, 1 x 1100 Watt @ 4 ohm
 • Klassiske 12AX7 høj spænding klasse-a tube forforstærker kredsløb
 • Bas og diskant reoler, plus midten peak EQ kontrol
 • Valgbar brite skifte til ekstra høj frekvensrespons
 • Valgbar limiter kontakt med LED indikator
 • Balance control blander niveau a og B udgange
 • Frontpanelet XLR balanceret direkte output
 • Bageste panel 1/4-inch effects loop
 • 1/4-inch plus Speakon output stik
 • To-rackspace metal kabinet med stål faceplate og håndtag
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.