G&L hyldest L2000 Carved Top Three Colour Sunburst

kr. 5.459 NORMAL PRIS kr. 6.418 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

G&L hyldest L2000 Carved Top Three Colour Sunburst

detaljer

G&L hyldest serie angiver en dramatisk nye standard ved at samle unikke G&L funktioner og standardiseret CNC kvalitet i en overraskende overkommelige linje af guitarer og basser. Med ægte oprindelige udstyr G&L pickupper og broer leveres af fabrikken Fender Avenue, hyldest Series instrumenter er udstyrede med umiskendelige tone, sustain og holdbarhed, der overgår dyrere instrumenter. Med uovertruffen værdi og præstation i en høj kvalitet instrument, når du spiller et G&L hyldest serie, ser du aldrig tilbage.

Produkt Ref: 21583

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

G&L sadel-Lock bro:

G&L sadel-Lock ® broen brugt på fuld spektre af G&L basser. Dette design blev revolutionerende for en række årsager. Den mest betydningsfulde funktion er en lille Allen skrue på den side af broen, som trykker alle Sadler sammen, så de når som om de var én enkelt masse. Dette eliminerer tabet af streng vibrationer energi forårsaget af side-til-side saddle bevægelighed forbundet i andre design. Yderligere, for strengene ikke længere at dirigeres selvom organet for optimale bag sustain såvel som tillader strengene at indtaste direkte gennem den bageste del af broen.

Den nederste side af broen har en stor bule, som passer ind i en rute i kroppen. Bule passer jernstangen mod slutningen korn af organ træ, giver mulighed for meget resonant broen at overføre meget mere streng vibrationer energi direkte til kernen af det organ, fremstilling af langt større sustain end hans tidligere Fixed Bridge design. Leos nyskabende sadel design blev igen, brugt til at minimere streng brud.

Den G&L ikke-komprimering gitter Rod:

G&Ls moderne og ikke-komprimering design inkluderer en sekundær, flad-sidet rod, som bows væk fra primære rod. I modsætning til en vintage gitter rod, dette design ikke komprimere halsen langs for at fungere; komprimering er uønskede, fordi det har tendens til at fordreje krumningen af gribebræt. Operation er både flydende og nøjagtige med fordeling af halsen, "fritagelsen", bliver meget konsekvent i hele længden af halsen.

Funktioner / specifikationer:

 • Pickupper: 2 Fullerton-gjort G&L magnetfelt Design humbucking pickupper
 • Organ træ: Sump aske med brændt af Maple top
 • Hals træ: Hard Rock Maple med Maple gribebræt
 • Hals Radius: 9 "(228.6 mm)
 • Hals bredde på Nut: 1 3/4 "(44,5 mm)
 • Tuning nøgler: Åbn-back traditionelle tunere
 • Hoved: G&L sadel Lock stol med nikkel belagt trykstøbt Sadler

Kontrolelementer:

 • G & L Tri-Tone aktiv/passiv elektronik
 • 3-vejs mini-toggle pickup selector
 • Serie/parallelt mini-toggle
 • Forforstærker kontrol mini-toggle (off/på/on med høj frekvens EQ boost)