Deluxe round back akustisk bas kasser fra Gear4music

kr. 348 NORMAL PRIS kr. 610 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Deluxe round back akustisk Basguitar Case
  • 5-Lags hårdt krydsfiner
  • Forgyldt aflaselig lasene
  • Skum polstret, Plys foret interior
  • Tilbehor rum

Deluxe round back akustisk bas kasser fra Gear4music

detaljer

Med en høj kvalitet overdadigt interior og attraktive krokodille hud stil dækker giver denne 5-lags hårdt krydsfiner konstruktion akustisk guitar case et hojt beskyttelsesniveau for enhver roundback akustisk bas guitar.

Produkt Ref: 32839

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

En høj kvalitet hårdt etui bygget af 5-lags hårdt krydsfiner, med en attraktiv krokodille huden virkning PVC udvendig. Denne taske er også udstyret med et overdådigt foret, skum polstret interiør, tilbehør rum samt Guld belagte aflåselig låsene.

Velegnet til dreadnought stil akustisk bas guitarer. Den lavere bout denne taske vil passe enhver akustisk guitar, der måler mindre end 40 cm.

Funktioner og specifikationer

Indvendige mål:
  • Længde: 1260 mm
  • Lavere Bout: 400 mm
  • Øvre Bout: 300 mm
  • Dybde: 125 mm

Garanti: 1 års

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.