Daisy Rock Pastel Rainbow Guitar rem

kr. 86 NORMAL PRIS kr. 87 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Daisy Rock Pastel Rainbow Guitar rem

detaljer

En blød, polstret Daisy Rock rem færdig i et stilfuldt pastelfarver rainbow mønster, giver masser af komfort mens du spiller. Fuldt justerbare, og tilgængelige i en lang række typer.


Produkt Ref: 25639

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kombinere en livslang passion for at gøre musik med et ønske om at? niveau spillefeltet? dedikeret kvindelige guitarister og bassists i alle aldre grundlagt Tish Ciravolo Daisy Rock Girl guitar i 2000. Daisy Rock gjort siden da, uanset hvad det tager for at hjælpe piger spille guitar og nyde musik. Daisy Rock forbliver desuden dedikeret til at få guitar i hænderne på piger globalt, med Daisy Rock guitar og basser nu tilgængelige i mere end 26 lande over hele verden.

Daisy Rock er også blevet guitar af valg af berømte professionelle kunstnere fra hele det musikalske spektrum, herunder Avril Lavigne og Joan Jett (The Runaways). Tilbyder to guitar linjer? høj for begyndere og Daisy Rock/DRG linjen for professionelle spillere? ­Daisy Rock guitar er designet til at bedre passer af kvindelige guitaristerne i alle aldre, kvalifikationsniveauer og personligheder.