DISC Tech 21 SansForstærker karakter serie Oxford

kr. 1.649 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Retro Rock Tone
  • Klassiske britiske lyd
  • Holdbare materialer
  • Pålidelig og rejseklar
  • Kompakt og let

DISC Tech 21 SansForstærker karakter serie Oxford

detaljer
Tech 21 SansForstærker karakter serie Oxford er en del af et bredt spænder og eklektisk serie, der stræber efter at tilbyde bruger stort vintage toner til en overkommelig prisEfterligne de britiske greats til n'te grad, er brugerne sikret en hvid knuckle ride gennem den store britiske lydbillede.

Produkt Ref: 74041

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tech 21 SansForstærker karakter serie Oxford er så forskellige som det er entydigt. Det er i stand til at replikere klassisk 70 'er glam rock fedtet grus samt vintage metal trummerum. Med den vintage toner kommer også en overflod af samtidige som sludgey brøl af moderne dag stoner rock. Skift det op mellem forbigående renser og knusning forvrængning i Oxford har en masse at tilbyde til den moderne tids rock guitarist.

Kontrolelementerne niveau og drev fungerer som en traditionel, veludstyrede amp. Lav, Mid og høj, dog, er active, giver en bredere række tonale muligheder.

Denne kontinuerligt variabel control bevæger sig problemfrit mellem forskellige model voicings, der dækker vintage, high-gain og ansigt-smeltende føre toner. Karakter og midten af kontrol, og højttaler emuleringer, er alle manipuleret til at personificere den specifikke forstærker træk og højttalere er forbundet med hver forstærkertype.