DISC Shubb C4B radikalt buet Capo, messing

kr. 146 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Ergonomisk håndtag gør åbning & lukke lettere
  • Patenterede lukning handling at retsakter ligesom din hånd
  • Passer nogle (men ikke mest) 7.25" gribebrættet Radius Vintage Electrics
  • Fremstillet af massiv Unplated messing
  • Klassiske Shubb Design & pålidelighed

DISC Shubb C4B radikalt buet Capo, messing

detaljer

Hvad gør Shubb C4B Capo så speciel? For én ting, det er genial design: en patenteret låsning handling, hvilket giver en uovertruffen kombination af kraft, hurtighed, præcision og brugervenlighed. En glat flip af håndtaget låser det sikkert på plads... og fjerner det lige så hurtigt.


Venstre unplated betyder, at messing capo fortsat vil blive mørkere med tiden giver det så Klassisk retro look. For dem der kan lide deres messing til at skinne, blot polering capo med enhver kommerciel metal polish og en klud til at få det skinnede som guld.

Produkt Ref: 51514

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bearbejdet netop af unplated messing og omhyggeligt hånd samlet, en Shubb capo er fremstillet uden kompromis. Simpelt hen holde en i hånden formidler en følelse af kvalitet. Snapper det solidt på en guitarens hals, og derefter fjerne det, alle inden for ca. et sekund, vil bekræfte sit ry for ekspertise.

Shubb Capos handle ligesom din fingerspids. Ved hjælp af en custom gummimateriale, som opfører sig ligesom huden på fingerspidsen, det giver mulighed for strengen til at synke ind i gummiet lige nok til at slappe af og ikke være spændt på tværs af fret som normale capos. Hvilket betyder at strengene ikke er strakt ud af melodi og ingen re tuning er nødvendigt.

Problemet med strakte, skarpe strenge, der normalt opstår med de fleste andre capos ikke er et problem med Shubb Capos. Shubb Capo lukker på nakken ligesom din hånd gør betydning er der ingen sidelæns træk på strengene, hvilket resulterer i ingen tuning problemer.

Unik blandt justerbar capos Shubb Capo kan du blot justere skruen og den rigtige mængde af pres på dit instrument, så " sæt det og glemme det " hvilket betyder at du får det samme ideal, konsekvent og repeterbare pres hver gang uden at skulle manuelt anvende den samme mængde pres hver gang du bruger din capo som før.