DISC Palmer simpel Forstærker skifter

kr. 1.375 NORMAL PRIS kr. 1.480 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC Palmer simpel Forstærker skifter

detaljer

3-Let er økonomi versionen af Palmer's TRIAGE router. Featuring berømt kvaliteten af vores T-Series det skifter input signal (f.eks. det af en guitar) mellem 3 udgange. Til øget dynamisk respons og headroom levering 3-NEMME trin op 9V strømforsyning til ca. 30V.

Produkt Ref: 20252

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Skifte er tavs og øjeblikkelige. Dette opnås ved processor controled lang levetid microswitches mens de faktiske footswitches tjene som mekanisk udløsere kun. Input og output er sæt til enhed gevinst, mens output er lo-Z at forebygge signal tab i FX kæder og lange kabel kører.

Output 1 2 er flydende og elektrisk isoleret af en høj kvalitet transformer for at eliminere jorden loops (de fleste konkurrenter sælge denne funktion som et tilbehør kun). Da guitar behøver at være startforbud for korrekt afskærmning output 3 er ikke isolerede. Når du bruger dette til at forbinde et batteri powered ingen jordforbindelse kan tuner output 1 via en glidende switch. Diskrete klasse A FET input forstærker ligner den input scene af et hi-Z rør forstærker.

Grundet øget strømforbrug 3-let er ikke batteri drives, og det kommer uden en væg Vorte, da de fleste pedal boards funktionen en 9V strømforsyning. Palmer strømforsyninger er tilgængelige som tilbehør - singlen output PW9V, eller det universelle pedal board power enhed PWT12 med 6 x 2 isolerede udgange.