DISC Hartke 112 C Hydrive bas Combo Amp

kr. 4.253 NORMAL PRIS kr. 5.224 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC Hartke 112 C Hydrive bas Combo Amp

detaljer

HyDrive transducere repræsenterer en revolutionær forbedring i Bas højttaler teknologi og et stort spring fremad, fiksering papir og aluminium i en værkstedets højttaler design, der er mere robust og effektiv end noget tilgængelige.

Med Hartke's HyDrive Series, får du bedst fra begge verdener: varm tonen i traditionelle papir humlekopper og den klare og kraftige angreb af aluminium. Hydrives patenterede hybride kegle teknologi producerer en taler, der bruger en uden for papir kegle til at skubbe en varm, dyb lav frekvens og en indre aluminium kegle, der producerer mids og højder, klippe, men stadig er søde.

Et af de vigtigste fremskridt med HyDrive højttaleren er dens power-to-weight ratio. En HyDrive højttaler vejer 40% mindre end traditionelle højttalere og leverer 250 Watt højeste power-to-weight forholdet for enhver tilgængelig bas højttaler. Men innovationen kører endnu dybere. På grund af dens cast aluminum frame og neodym magneter, HyDrive højttalere drive cooler og levere mere pålidelige power håndtering med optimal præstation.

Produkt Ref: 12813

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Som Hartke ingeniører designe HyDrive Series af komboer, testet de dem med Hartke kunstner Stu Hamm, en udpræget performer i hver genre. Resultatet er en bemærkelsesværdig række komboer, at giver spillere alle power de har brug for med flere funktioner og mindre vægt, takket være deres patenterede HyDrive højttalere.

Med 1 x 12-tommers 300 Watt HyDrive neodym hybrid kegle driver tilbyder HyDrive 112 c 250 Watt ren lineær. Strømforsyningen funktioner en massiv toroidial transformer og intern beskyttelse kredsløb til at beskytte forstærker og højttaler. Som følge heraf kan 112 c håndtere stort set alle aktive eller passive bas med nok strøm til at hænge med din guitar player stak.

Indbyggede Hartke figur Control og bas angreb overgear gør det muligt at kontrollere alle aspekter af dine lyd. Fra udformningen af højder og mids, at opkald op cremet forvrængning, er HyDrive 112 c rigtige hjemme med enhver stil af bas spiller. Tilføje en 7-bandet EQ og bas og diskant reoler, og du har den mest alsidige combo tilgængelige.

Den højeste kvalitet krydsfiner brugt til at konstruere HyDrive combo kabinetter, som har den samme omfattende guration og dado bygningsbrug fundet i de store HyDrive cabs. Vinyl dækker, stål rist og stål hjørner giver ekstra beskyttelse mens du flytter forstærker fra gig til gig. Og naturligvis, HyDrive 112 c combo funktioner den oprindelige gevinst? design, så du kan bedre projekt din lyd på scenen. Resultatet er en æstetisk moderne kombinationsdrev med elegant Klassisk undertoner.

Med revolutionerende højttaler teknologi og alle kapaciteter til sculpt din tone for enhver række spiller typer, udstiller HyDrive 112 c power og alsidighed som ingen andre kombinationsboks på markedet.

Funktioner/specifikationer:

 • 1 x 12-tommers 300 Watt HyDrive neodym hybrid kegle driver
 • 250 Watt
 • 1-tommers Titan Kompressions Diskantenheden
 • Verdensberømte Hartke figur EQ
 • 7-bandet grafik EQ
 • Bas og tredoblede Arbejdsprofil kontrolelementer
 • Variabel kompressor med indikator
 • Hartke Bass angreb Overdrive
 • XLR balanceret direkte output
 • Effekter løkke
 • RCA CD input
 • Label jack (figur og bas angreb)
 • Fast krydsfiner cab konstruktion med holdbare vinyl dækker
 • Vægt: 57,2 lbs
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.