DISC Hagström Deluxe-F Guitar Ravgul Burst

kr. 3.656 NORMAL PRIS kr. 4.465 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • FRIE Guitar holder

DISC Hagström Deluxe-F Guitar Ravgul Burst

detaljer

Entydigt. -En varm og rige tone vifte med overtoner galore, endog selvom det kreditten t afvejes meget og er en leg at spille. Elegant enkelt F-hullet og platform hale giver et strejf af akustisk elegance! Hagström guitar anslået 1958.

Eksklusive Gear4music tilbud: Bestil denne vare nu, og få et gratis Guitar stativ

Produkt Ref: 19749

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Hagström guitarer er legendariske blandt guitaristerne på grund af deres holdbarhed, skønhed og holdbarhed. Denne nye familie af Hagström guitar bygger videre på at omdømme med brug af flere enestående nyskabelser i materialer og fremstillingsteknikker, bringer Hagström frimodigt i det enogtyvende århundrede.

Nye Hagström Vælg, Vintage og Ultralux Series generobre mange af de oprindelige Hagström funktioner, er bygget til at de samme strenge kvalitetsstandarder og funktionen mange af de samme entydige toner, foretaget Hagström den forklaring, at det er.

Alle modeller påberåbe sig en entydig sourcing og fremstillingsvirksomhed koncept. Både råvarer og dele til denne nye serie kommer fra første sats leverandører og samles til at oprette ægte Hagström guitarer, med tone og kvalitet bliver højeste prioritet.

Alle design er godkendt af Karl Erik Hagström, træ kommer fra Nordamerika og hardwaren er købt fra øverste amerikanske og koreanske leverandører, mens pickupper er udviklet i Korea ifølge K. E. Hagström s præcise specifikationer

Det kreditten t skal være kompliceret at være sjov! Kraftig tone, hurtig, sjovt og let at spille, udsøgt forskellige"Efterbehandlinger

H-Expander:

Hagström elektriske guitarer inkluderer selskab s patenteret H-Expander gitter rod. Giver spændinger på enten slutningen og kører hele længden af halsen, den stive endnu letvægt legeret gitter rod giver mulighed for en meget lav handling og tynd hals, to faktorer, der var medvirkende til optjening Hagström sit ry som verden s hurtigste spille guitar

Maskine hoveder:

At sikre nøjagtige tuning, medtages Hagström s eksklusive 18: 1 udvekslingsforhold maskine hoveder også på alle elektriske modeller.

Fretboard:

Resinator træ er et træ sammensat materiale, der er homogene karakter og er mere stabil end enhver standard træprodukt. Det er det perfekte gribebræt materiale, det eliminerer wolf toner eller hotspots. Det har en velformuleret lyder som høj kvalitet Ibenholt uden problemer tilknyttet Ibenholt

Materialer:

Hagström bruger kun de fineste Vælg tonen træsorter og var træ bestande at øge lyd og skønhed af hvert instrument. North American Hard Rock Maple, velsagtens fineste halsen træ og anvendes som den bedste luthiers verden bred, forbedrer yderligere holdbarhed, holdbarhed og lyse artikulere tone.

Funktioner/specifikationer:

Krop & Bro:

 • Krop: 45 mm mahogni med udhulet bas side, 10 mm Carved Maple Top, (* brændt af Maple finer)
 • Hoved: Lang rejse Tune-O-Matic med Hagström platform hale stykke

Hals:

 • Hals: Mahogni, angive
 • Gribebræt: Resinator træ med Hagström 6 mm Dot holdning varemærker
 • Gitter Rod: H-Expander
 • Skala længde: 24,75 / 628 mm

Pickupper & Hardware:

 • Pickupper: 2 x Hagström custom 60
 • Pickup Selector: 3-vejs skifte
 • Tuning nøgler: Hagström 18: 1 Die Cast
 • Kontrolelementer: 1 x volume / 1 x Tone, Mini coil hanen skifte