DISC Dunlop FFM6 Jimi Hendrix Band Of Gypsys Fuzz Forkromet Ltd Ed

  • Video 1
kr. 1.061 NORMAL PRIS kr. 1.342 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Limited Edition Chrome
  • Baseret på en sjælden Vintage Fuzz kredsløb
  • Klassiske Hendrix Fuzz Tone
  • Pedal Board venlige hus
  • AC Strømstik og On/Off Status LED

DISC Dunlop FFM6 Jimi Hendrix Band Of Gypsys Fuzz Forkromet Ltd Ed

Detaljer
Jim Dunlop Band af Gypsys Fuzz ansigt Mini pedal er baseret på Jimi Hendrixs klassiske fuzz tone, som han brugte på sin mest bemærket liveoptrædender - Woodstock, Berkeley og Fillmore øst mellem ' 69 og ' 70. Ved hjælp af en sjælden kredsløb kaldes Octavio, denne tone endelig er blevet genskabt.

Produkt Ref: 63955

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

I perioden mellem ' 69-'70, Jimi Hendrix dukkede op på sin mest bemærket live optrædener? Live på Woodstock, Live at Berkeley og Live at Fillmore øst? ved hjælp af en mystisk rød Fuzz ansigt forvrængning med hvide drejeknapper. At fuzz boks lød helt anderledes end nogen af de andre Fuzz ansigt pedaler i Jimi? s arsenal, snerrende med en langt mere aggressive, bidende tone.

Pedalen, selv har været tabt for historien, men dens umiskendelig tone lever videre i optagelser af disse tre ikoniske viser, og Hendrix fans har forsøgt at kopiere denne lyd i år. Vi er glade for at sige, at denne søgen kan endelig kommer til ophør.

Hælde utrætteligt over alle de forskellige kundespecifikke kredsløb design Jimi brugt gennem årene, har Jim Dunlop ingeniører indsnævret denne undvigende fuzz tone til en version af Octavio ® kredsløb, der ikke har oktav op signal. Efter at gøre et par tweaks, har de naglet det med Band af Gypsys Fuzz ansigt Mini forvrængning.

Nu kan du få den samme Fuzz ansigt tone Jimi brugt til at bejle til masserne på nogle af hans mest berømte forestillinger. Det kommer i en pedalboard-venlig Fuzz ansigt Mini hus, komplet med en AC strømstik og en tænd/sluk-status LED.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.