DISC Blackstar HT METAL 5 H Guitar forstærker hovedet

kr. 3.208 NORMAL PRIS kr. 3.290 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Innovative 5 Watt ventilhovedet
 • Specielt udtryk For Metal Guitar stilarter
 • Effekt Loop med effekter niveau Switch
 • Fodpedal inkluderet

DISC Blackstar HT METAL 5 H Guitar forstærker hovedet

detaljer
Baseret på den prisvindende HT-5RH, HT METAL 5H får en kosmetisk og sonic hovedeftersyn - leverer en ultra high gain forstærker, der er specielt designet til at opfylde kravene i dagens metal guitarister.Produkt Ref: 34775

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
Mere end i stand at køre en 4 x 12 kabinet, HT METAL 5H er den perfekte guitarforstærker for studiet, hjem og endda live brug.

  5 Watt, 1 x ECC83, 1 x 12BH7

  HT METAL 5H er den ultimative studiet og øvelse metal amp. En innovativ 5 Watt, footswitchable 2 kanal ventilhovedet, der bruger 1 x ECC83 og 1 x 12BH7 ventiler.

  ISF Control -alt fra skovlede os til UK heavy metal

  Den patenterede ISF kontrol arbejder med bassen, midterste og diskant kontrol til at give dig adgang til uendelig nye lyd muligheder fra skovlede os til Klassiske UK heavy metal toner og overalt i mellem. Denne fuldt interaktive kontrol tillader dig at justere uendeligt respons af tonekontrol netværket mellem nogen af de traditionelle voicings. På denne måde kan du designe din egen lyd og virkelig finde lyden i dit hoved.

  To Footswitchable kanaler - ren til metal

  HT METAL 5H har to kanaler anvendelig nemlig udvalg. Ved hjælp af lydstyrke på ren kanal er du i stand til at levere alt fra en ren lyd gennem en crunch tone. Alternativt kan du vælge Overdrive-kanalen og igen ved hjælp af forstærkning, skift fra en ren lyd på kanten af opløsning og helt igennem til en forvrænget metal bly tone.

  Unikke push-pull power forstærker design - Big-forstærker svar, små-forstærker volumen

  HT METAL 5H power amplifier er en lav powered push-pull design, som producerer crunch og break-up egenskaber af en traditionel 100W output fase, men på en meget lavere volumen. Dette opnås ved brug af en 12BH7 dobbelt triode ventil i push-pull konfiguration producerer 5 Watt output, rig på ventilen harmoniske og komprimering, klingende fuld og toneful selv den laveste lydstyrke.

  Stereo MP3 / Line Input - marmelade til dit yndlingsnummer

  Et stereoanlæg, MP3/Line Input er blevet tilføjet til HT METAL 5H så brugeren kan spille en backing track eller lignende, gennem forstærker mens praktiserer / optagelse.

  Ekstern højttaler Output - Hook op til et kabinet

  Den eksterne højttaler output på HT METAL 5H kan du tilslutte yderligere udvidelse kabinetter. Output markeret '1 x 16 Ohm' er til tilslutning af en enkelt 16 Ohm udvidelse højttalerkabinet. Udgangene er markeret '1 x 8 Ohm eller 2 x 16 Ohm' er til tilslutning af enten en enkelt 8 Ohm udvidelse skab eller to 16 Ohm kabinetter.

  Reverb Control -tilføje i nogle reverb

  HT METAL 5H Reverb kontrol angiver det samlede niveau for rumklangseffekt. Omhyggeligt udtryk til at lyde godt på både rene og Overdrive kanalen, er det perfekt til at tilføje en følelse af plads og 'størrelse'.

  Effects Loop - Tilslut effektpedaler

  Effects loop tillader dig at forbinde effektpedaler eller andre professionelle udstyr ved hjælp af tilbagevenden og sende forbindelser. Parameteren Effects Loop plan sætter effects loop til enten 4dBV /-10dBV, som gør det muligt at bruge det med enten professionelt udstyr ( 4dBV indstilling), eller med guitar niveau effekter som effekter pedaler (-10dBV indstilling).

Funktioner og specifikationer:

 • Innovative 5 Watt ventilhovedet

 • Specielt udtryk for metal guitar

 • Extreme vinde og tone

 • 1 x ECC83 og 1 x 12BH7 ventiler

 • Unikke push-pull power forstærker design

 • To footswitchable kanaler

 • Forbedret tonekontrol

 • Patenteret uendelig form funktion (ISF)

 • Fuldt udstyret til studio eller øvelse

 • Digital stereo reverb

 • Emuleret højttalerudgang med 1 x 12 og 4 x 12 voicings

 • Effects loop med effekter niveau skifter

 • Fodkontakten inkluderet

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.