DISC Blackstar HT METAL 5 Guitar Combo forstærker

kr. 3.656 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Innovative 5 Watt ventil Combo af Blackstar
 • Specielt udtryk For Metal Guitar stilarter
 • 12 & quot; Blackbird 50 specialdesignede højttaler
 • Fuldt udstyrede Studio eller øvelse
 • Fodpedal inkluderet

DISC Blackstar HT METAL 5 Guitar Combo forstærker

detaljer
Baseret på den prisvindende HT-5, får HT METAL 5 en komplet sonic og kosmetisk overhaling - leverer en ultra høj gevinst forstærker, der er specielt designet til at opfylde kravene i dagens metal guitarister.Produkt Ref: 34771

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

HT METAL 5 guitar forstærker funktioner en dedikeret tonekontrol på ren kanal, en custom-designet 12" højttaler og stereo rumklang, hvilket gør det den perfekte guitarforstærker for studio eller brug i hjemmet.

  5 Watt, 1 x ECC83, 1 x 12BH7 - Ultimate øvelse metal amp

  HT METAL 5 er en innovativ 5 Watt, footswitchable 2 kanal ventil combo, der bruger 1 x ECC83 og 1 x 12BH7 ventiler.

  ISF Control -alt fra skovlede os til UK heavy metal

  Den patenterede ISF kontrol arbejder med bassen, midterste og diskant kontrol til at give dig adgang til uendelig nye lyd muligheder fra USA til Storbritannien og overalt derimellem. Denne fuldt interaktive kontrol tillader dig at justere uendeligt respons af tonekontrol netværk mellem nogen af de traditionelle voicings. På denne måde kan du designe din egen lyd og virkelig finde lyden i dit hoved.

  To Footswitchable kanaler - ændring fra ren at overdrive

  HT METAL 5 har to kanaler til rådighed for udvælgelse, en ren kanal og en Overdrive-kanalen. Ved hjælp af lydstyrke på ren kanal er du i stand til at levere alt fra en ren lyd gennem til en crunch tone. Alternativt kan du vælge Overdrive-kanalen og igen ved hjælp af forstærkning, skift fra en ren lyd på kanten af opløsning og helt igennem til en forvrænget metal bly tone.

  Unikke push-pull power forstærker design - Big-forstærker svar, små-forstærker volumen

  Effektforstærker HT METAL 5 er en lav powered push-pull design, som producerer crunch og break-up egenskaber af en traditionel 100W output fase, men på en meget lavere volumen. Dette opnås ved brug af en 12BH7 dobbelt triode ventil i push-pull konfiguration producerer 5 Watt output, rig på ventilen harmoniske og komprimering, klingende fuld og toneful selv den laveste lydstyrke.

  12 tommer Blackbird 50 højttaler - Custom designet højttaler

  Funktionerne HT METAL 5 en Blackstar custom-udtryk 12" Blackbird 50 højttaler.

  Stereo MP3 / Line Input - marmelade til dit yndlingsnummer

  En stereoplade MP3/Line Input er blevet tilføjet til HT METAL 5 tillader brugeren at spille en backing track eller lignende, gennem forstærker mens praktiserer / optagelse.

  Ekstern højttaler Output - Hook op til et kabinet

  Ekstern højttaler output på HT METAL 5 kan du tilslutte yderligere udvidelse kabinetter. Output markeret '1 x 16 Ohm' er for tilslutning af en enkelt 16 Ohm udvidelse højttaler kabinet (eller den interne højttaler af HT-5 combo). Udgangene er markeret '1 x 8 Ohm eller 2 x 16 Ohm' er til tilslutning af enten en enkelt 8 Ohm udvidelse skab eller to 16 Ohm kabinetter. Også, den interne højttaler af HT-5 combo kan være tilsluttet her hvis det brugt med filtypenavnet 16 Ohm kabinet.

  Reverb kontrol - tilføje i nogle reverb

  HT METAL 5 Reverb kontrol angiver det overordnede niveau af rumklang virkning. Omhyggeligt udtryk til at lyde godt på både rene og Overdrive kanalen, er det perfekt til at tilføje en følelse af plads og 'størrelse'.

  Effects Loop - Tilslut effektpedaler

  Effects loop tillader dig at forbinde effektpedaler eller andre professionelle udstyr ved hjælp af tilbagevenden og sende forbindelser. Parameteren Effects Loop plan sætter effects loop til enten 4dBV /-10dBV, som gør det muligt at bruge det med enten professionelt udstyr ( 4dBV indstilling), eller med guitar niveau effekter som effekter pedaler (-10dBV indstilling).

Funktioner og specifikationer:

 • Innovative 5 Watt ventil combo

 • Specielt udtryk for metal guitar

 • Extreme vinde og tone

 • 1 x ECC83 og 1 x 12BH7 ventiler

 • Unikke push-pull power forstærker design

 • To footswitchable kanaler

 • 12" blackbird 50 specialdesignede højttaler

 • Forbedret tonekontrol

 • Patenteret uendelig form funktion (ISF)

 • Fuldt udstyret til studio eller øvelse

 • Digital stereo reverb

 • Emuleret højttalerudgang med 1 x 12 og 4 x 12 voicings

 • Effects loop med effekter niveau skifter

 • Fodkontakten inkluderet

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.