Boulder Creek ECL4 Klassisk Electro Acoustic, naturlige

kr. 8.232 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Boulder Creek ECL4 Klassisk Electro Acoustic, naturlige

detaljer

Featuring alle funktionerne i ECL-2, men med en Solid Cedar øverst i stedet for en fast dæk af gran. Dette instrument er et for dem, der ønsker en større nederste ende i deres tone.

"Solitaire" Series bruger den samme "SBS" afstivningselementer system som "Fase & Studio serie" guitar. "Solitaire" blev udviklet til afspilleren, ikke publikum. Snarere end en front port til projekt sunde passiv funktioner "Solitaire" en port på den øverste side af guitar til direkte lyd til spilleren. Eftersom guitar spillere bruger over 90% af tiden spiller med kun sig selv og deres guitar, er "Solitaire" det perfekte valg til din anden guitar.

Produkt Ref: 18776

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Boulder Creek guitar prale kvalitet build og stilfuld finish, der gør dem en populær fabrikanten ikke kun i Nashville land scene, men på stadier i hele verden med nogle af pop og rock's mest berømte stjerner. Adam Ross, som har spillet for Rihanna, Angel Hernandez musikproducer, komponist og guitarist for Jennifer Lopez. Andre navne inkluderer Grant Michaelson, der spiller med Taylor swift og Jonathon Montoya, der spiller med den berygtede Lady Ga Ga og nu-metal legender spyt.

Der var nogle interessante resultater, da de første "Solitaire" prøver ankom. Selvom guitarerne blev udviklet til spilleren og ikke publikum, var den sunde forudprojektion utroligt. Da soundboard steg i størrelse på grund af at ikke skære et hul i fronten, det produceret mere tredoblede, mellemklasse, og samlede volumen.

Den sunde port øverst på guitar produceret forbedrede laveste frekvenser, som kunne blive hørt alle rundt i lokalet som lave frekvenser er retningsuafhængig. Med andre ord lyder denne guitar ud foran også utroligt! Når sammen med ordningen AB4-T Preamp, gør det perfekt guitar for scene, professionel optagelse og hjemmestudie programmer. Med "Solitaire's" stor holdbarhed og tone er det det perfekte valg til enhver arbejde musiker. (Og det også ser virkelig, virkelig cool.)

Funktioner/specifikationer:

  • Type: Nylon String Klassisk Cutaway A/E
  • Finish: Naturlig glans
  • Top: Fast Cedar
  • Sider: Palisander
  • Bund: Massiv Rosewood
  • "SBS" guration System
  • Skala: Standard Classic
  • Stemmeskruer: Die Cast Chrome
  • Gribebræt: Palisander
  • Preamp: Boulder Creek AB4-T tuner