Boulder Creek EBR3 5 streng Electro akustisk bas, naturlige - B-Stock

kr. 6.598 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Boulder Creek EBR3 5 streng Electro akustisk bas, naturlige - B-Stock

detaljer

Den " Solitaire" Series bruger den samme "SBS" afstivet system som "Scenen & Studio serie" guitarer. Den " Solitaire" blev designet til spilleren, ikke publikum. I stedet for en forreste port til projekt den sunde passiv, den " Solitaire" byder på en port på oversiden af guitar til at dirigere lyden til spilleren. Da guitar spillere bruger mere end 90 af tiden leger med sig selv og deres guitar, den? Solitaire? er det perfekte valg for din anden guitar.Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 78028

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Boulder Creek guitarer prale kvalitet opbygge og elegant finish, der gør dem en populær producent ikke kun i Nashville country scene men på stadier verden over med nogle af pop og rock's mest berømte stjerner.

Der var nogle interessante resultater når først " Solitaire" prøver ankom. Selv om guitarerne var designet til spilleren og ikke publikum, var den forreste lyd projektion utroligt. Da klangbunden steg i størrelse på grund af ikke at skære et hul i fronten, det produceres mere diskant, mellemtone, og samlede volumen.

Havnens lyd på toppen guitar produceret forbedret lav række frekvenser, som kunne høres hele værelset, som lave frekvenser er omni-directional. Med andre ord, lyder denne guitar utroligt ud foran også!

Når indgået en aftale med AB4-T Forforstærker system, gør det den perfekte guitar for scenen, professionel optagelse og hjemmestudie applikationer. Med den " Solitaire's" fantastisk afspilningskompatibilitet og tone, er det perfekte valg for enhver arbejder musiker. (Og det ser også rigtig, rigtig cool.)

Funktioner og specifikationer:

  • Model: BR3-N5
  • Serie: Akustisk bas
  • Krop stil: JUMBO SOLITAIRE med TOP lyd og lille FRONT lyden PORT STANDARD lang-skala hals.
  • Finish: SATIN MAHOGNI
  • Top: SOLID CEDER 3,1 mm tyk
  • Bund: SOLID MAHOGNI
  • Sider: MAHOGNI
  • Skala: 34" lang skala
  • Møtrik bredde: 5 streng bas sadel
  • Pickup System: AB4-T forforstærker med indbygget kromatisk tuner