Fender Guitarer

Gear4music.com

Fender er blevet synonym med ordet "guitar". Deres guitarer og basguitarer er blevet brugt af nogle af verdens mest berømte musikere i over et halvt århundrede. Guitarister som Jimi Hendrix, David Gilmour og Eric Clapton er blot nogle af de hundredvis af guitarspillere i hele verden som har brugt en Fender guitar til at rocke på scener over hele kloden med guitarer som Telecaster og Stratocaster. Se al information

Fender Topsælgere

Første 21 produkter vises

Fender Information

Fender blev grundlagt i 1946 i Californien af Leo Fender og har siden påvirket og ændret næsten alle musikalske genrer, fra rock'n'roll til country & western, jazz til blues og mange flere.

Alle fra nybegyndere til verdens mest populære og anmelderroste kunstnere har brugt og bruger fortsat Fender guitarer og forstærkere: Fender er både et respekteret navn indenfor musikkens verden og et kulturelt ikon.

Mange af de mest talentfulde og indflydelsesrige guitarister, såsom Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton og mange flere har valgt Fender. Hos Gear4music.com har vi et stort udvalg af Fender elektriske guitarer, basguitarer, akustiske guitarer, forstærkere og tilbehør til nogle af de laveste priser i Storbritannien.