Tilbehør til Elektriske Guitarer

Guitartilbehør er en vigtig del af udstyret til en guitarist, både for regelmæssig vedligeholdelse, for at udvikle færdigheder og for at beskytte guitaren. Vi tilbyder et stort udvalg af de bedste nødvendigheder til guitaren, til den bedst mulige pris. Ligeledes har vi de nyeste mest innovative udgivelser.

Hos Gear4music har vi alt hvad du behøver for at få din guitar til at yde det bedste og lyde fantastisk hver gang; fra Stemmeapparater som for eksempel TC Electronic's PolyTune og Korg's Pitch Black som sikrer at tuning går hurtigt og smertefrit - til Guitarkabler fra Planet Waves.

Vælg fra et stort sortiment af guitarstrenge fra populære brands som Ernie Ball og D'Addario. Endvidere tilbyder vi et omfattende udvalg af pedal- og forstærkertilbehør for at sørge for at alt dit udstyr lyder bedst muligt.

Se al information

Mest populære El-guitarstrenge

Mest populære instrumentkabler

Mest populære El-guitarkasser

Om Guitartilbehør

Tilbehør er en vigtig del af enhver guitarists setup. Det er grunden til at vi altid har en lang række elektrisk guitar relateret produkter til rådighed. Alle guitarister skal regelmæssigt skifte deres strenge, toppe op deres plektre samling og erstatte opslidte remme. Den giggende musiker har brug for en hård kasse, eller i det mindste en guitar pose.