Seattle elektriske guitarer

Gear4music.com

Giver karakteristisk offset styling og lavet af velvalgt tonewood. Seattle Elektrisk Guitar fra Gear4music har en række funktioner, herunder single-coil pickups, tremolo bridge og en slank hals som sikrer at denne guitar ikke kun ser godt ud, men også spiller og lyder fantastisk. Inspireret af Seattle som har en omfattende musikalsk baggrund, således at denne guitar passer til mange forskellige musikgenrer, fra rock til jazz og alt derimellem.

Seattle er synonymt med en rig musikalsk historie, og er fødestedet for guitarikonet Jimi Hendrix, Grungebevægelsen i slutningen af 80'erne og i begyndelsen af 90'erne med bands som Nirvana og Pearl Jam - og er stadig oprindelsessted for mange aktuelle og succesfulde bands og kunstnere. 

Fås i et stort udvalg af iøjnefaldende finisher, herunder nyudgivet Sunburst og Surf Green. Seattle Elektrisk Guitar inkluderer en gratis koncerttaske og lead som standard, og hvis du ønsker yderligere tilbehør, så kan du finde et stort udvalg af komplette guitarpakker til god værdi, som indeholder forstærkere, stropper og meget mere.
  Se al information

Seattle elektriske guitarer fra Gear4music

Første 2 produkter vises

Seattle Guitar pakker fra Gear4music

Første 4 produkter vises