Elektriske guitarer fra Gear4music

Elektriske guitarer fra Gear4music er specielt udviklet til at levere højkvalitetsinstrumenter til budgetvenlige priser.

Du kan finde alt fra elektriske guitarer til børn til hollowbodies, og vores fantastiske guitarer fra SubZero. En elektrisk guitar fra Gear4music er et godt begynderinstrument, men kan også være med til at udvikle dig på din musikalske rejse.

De fleste guitarer fra Gear4music er også tilgængelige som DIY sæt - Perfekt, hvis du ønsker at skabe din egen guitar med unik og personlig finish.

Se al information

Populære elektriske guitarer fra Gear4music

Første 20 produkter vises

Prisvenlige elektriske guitarer

Gibson Les Paul og Fender elektriske guitarer kan sælges for mange tusind kroner, men elektriske guitarer til nybegyndere er tilgængelige for mindre end 1000 kr. Et eksempel på en billig elektrisk guitar er vores LA elektrisk guitar + forstærkerpakke, som indeholder alt, hvad en nybegynder skal bruge for at begynde at spille guitar med det samme, for under 900 kr. Denne pakke inkluderer en 15 W guitarforstærker og en 6,5" højttaler, som er super til øvelse, såvel som et guitarkabel, en strop, en polstret taske, et sæt reservestrenge, en plekter og en 2 års garanti. Den elektriske guitar har en hals lavet af ahorn - den mest normale træsort, som bruges i halse - som har en hårdhed, der bidrager til at udvide guitarens diskantlyde. Guitaren er i stand til at producere en række lyde, delvis takket være 3 x single-coil pickups, inklusiv en reverse-wound midt-pickup. Dette gør spillere i stand til at eksperimentere med at spille forskellige musikstile.

En af vores andre flotte nybegynderguitarer er vores New Jersey elektriske guitar! New Jersey har også en ahornhals, og er udstyret med humbucker pickups, som er designet til at spille en type varme toner, som man normalt forbinder med vintage elektriske guitarer.