Elektriske guitarer

fra Gear4music
Gear4Music.com

Elektriske guitarer har været Gear4music's frontlinje når det kommer til forskning, design og udvikling af musikinstrumenter siden selskabet blev grundlagt i 2003. Gear4music's elektriske guitarer er bygget med den mission at give musikere mulighed for at spille på en høj kvalitets guitar til de lavest mulige priser. View All Information

Elektrisk Guitar pakker fra Gear4music

Første 63 produkter viser

Prisbillig elektriske guitarer

Gibson Les Paul og Fender elektriske guitarer kan sælge en detail nemlig flere tusinde pounds, men elektriske guitarer for begyndere er tilgængelige for mindre end 834. Et eksempel på en billig elektrisk guitar er LA Elektrisk Guitar + Forstærker pakke, som har alt hvad en nybegynder skal begynde at spille guitar lige med det samme for under 751,00. Det inkluderer en 15 Watt guitarforstærker med 6,5" højttaler for at kunne udøve en guitar ledning, en rem, en polstret gig taske, et sæt ekstra strenge, en pick og en et-års garanti. Den elektriske guitar, selv har en hals lavet af ahorn - den mest almindelige type af træ, der anvendes i hals - som hjælper med at udvide på diskant lydene af en guitar på grund af sin hårdhed. Guitaren er i stand til at producere en lang række lyde, tak delvis til sin 3 x single coil pickupper med en omvendt sår midt pickup, som gør det muligt for brugere at eksperimentere med at spille forskellige stilarter af musik.

En anden er af vores store guitarer for begyndere New Jersey Elektrisk Guitar! New Jersey har en ahorn hals samt og funktioner humbucker pickupper designet til at skabe slags varme toner generelt forbundet med vintage elektriske guitarer.