Gear4music Elektriske Guitarer

Gear4music elektriske guitarer er specielt udviklede til at levere økonomisk overkommelige instrumenter af høj kvalitet.

Se al information

Populære Gear4music Elektriske Guitarer

Første 23 produkter vises

Prisvenlige Elektriske Guitarer

Gibson Les Paul og Fender elektriske guitarer kan sælges for op til flere tusinde kroner, men elektriske guitarer for begyndere er kan fås for mindre end 850kr. Et eksempel på en billig elektrisk guitar er LA Elektrisk Guitar + forstærkerpakke, som har alt hvad en nybegynder skal bruge for at spille guitar lige med det samme for under 850kr. Den inkluderer en 15 watt guitarforstærker med 6,5 tommers højttaler til øvelse, en guitarledning, en rem, en polstret koncerttaske, et ekstra sæt strenge, en plektre og en 2-års garanti. Den elektriske guitar har en ahorn hals - den mest almindelige træsort, der anvendes til halse - som hjælper, på grund af sin hårdhed, med at udvide guitarens diskant lyde. Guitaren kan producere en lang række lyde, delvis takket være sine 3 single coil pickupper med en omvendt wound mellem pickup, som gør det muligt for brugere at eksperimentere med at spille forskellige musikstilarter.

En anden er af vores fantastiske guitarer til begyndere er vores New Jersey elektriske guitar! New Jersey har også en ahorn hals og har derudover humbucker pickupper designede til at skabe den slags varme toner, der generelt er forbundet med vintage elektriske guitarer.