Elektro-Akustiske Guitarer

Elektro-akustiske Guitarer tilbyder dig det bedste af begge verdener - tonen fra en akustisk guitar med kraft, volumen og mulighederne fra en elektrisk guitar. De er perfekte til sceneoptrædener, hvor du kan sætte dem direkte til en forstærker eller et PA-system.

Elektro-akustiske guitarer benytter indbyggede pickups og preamp-systemer til at forstærke den akustiske stemme. Disse systemer har sædvanligvis et 3-band EQ, forstærkningskontrol og sommetider en tuner, som gør elektro-akustiske guitarer meget populære og alsidige.

Hos Gear4music får du 2-års garanti inkluderet i dit køb, så du kan handle trygt.

Se al information

Mest populære elektro-akustiske guitarer

Første 20 produkter vises

Om Elektrisk/Akustisk Guitars

Electro Akustisk Guitar tillader akustiske guitarister til at forstærke lyden af deres akustisk. Hvor en elektrisk guitar bygger på forstærkningen at producerer sin lyd, forstærkes en akustisk kun normalt til live brug i koncerter og prøver. Electro akustik forstærkes ved hjælp af en indbygget pickup og forforstærker system. Dette er normalt batteridrevne og vil have grundlæggende EQ og ofte en tuner ombord også.

Dreadnought electro akustisk, som Yamaha's APX500, er formentlig den mest populære type electro akustiske guitar til dato, takket være dens kompromis mellem størrelse og mængde.

På Gear4music.com lagerfører vi alle sorter af electro akustiske guitarer, herunder et stort udvalg af electro akustisk guitar packs til lave priser.