Elektro-Akustiske Guitarer

Elektro-akustiske Guitarer tilbyder dig det bedste af begge verdener - tonen fra en akustisk guitar med kraft, volumen og mulighederne fra en elektrisk guitar. De er perfekte til sceneoptrædener, hvor du kan sætte dem direkte til en forstærker eller et PA-system.

Elektro-akustiske guitarer benytter indbyggede pickups og preamp-systemer til at forstærke den akustiske stemme. Disse systemer har sædvanligvis et 3-band EQ, forstærkningskontrol og sommetider en tuner, som gør elektro-akustiske guitarer meget populære og alsidige.

Hos Gear4music får du 2 års garanti inkluderet i dit køb, så du kan handle trygt.

Se al information

Mest populære elektro-akustiske guitarer

Første 30 produkter vises

Om elektroakustiske guitarer

Elektroakustisk guitar giver akustiske guitarister mulighed for at forstærke lyden af deres akustiske. Hvor en elektrisk guitar er afhængig af forstærkning for at producere sin lyd, forstærkes en akustisk kun normalt til live brug i optagelser og øvelser. Elektroakustik forstærkes ved hjælp af et indbygget pickup og preamp system. Dette er normalt batteridrevet og vil have grundlæggende EQ og ofte en tuner ombord også.

Dreadnought elektro akustisk, som Yamahas APX500, er nok den mest populære type elektroakustisk guitar til dato, takket være dens kompromis mellem størrelse og lydstyrke.

På Gear4music.com lager vi alle sorter af elektroakustiske guitarer, herunder en række elektroakustiske guitarpakker til lave priser.