Digitale Klaverer

Det elektriske klaver (også kaldet digitale klaverer) udvikler sig hurtigere end nogensinde før. 

Se al information

Mest populære digitale klaverer

Om digitale klaverer

Digital flygler er elektriske musikinstrumenter, som er udformet som et alternativ til deres traditionelle, akustisk modstykker. I modsætning til akustiske klaverer har digitale klaverer ingen strenge, hamre eller klangbund. I stedet bruge de elektroniske lyd chips og højttalere til at efterligne lyden og fornemmelsen af traditionelle klaverer.

Når du køber en digitalklaver, er der en række ting at overveje. For eksempel, antallet tangenter, elektrisk klaver har. En god digital piano har 88 vægtede tangenter, som 8865 digitalklaver fra Gear4music eller Korg LP-350.

Niveau af polyfoni af digitalklaveret bør også overvejes. Casio Privia PX-720 digitalklaver har en 128-stemme polyfoni, hvilke tillader brugernes hen til gøre omfattende brug af de Holdepedalen og spille fejer akkorder.

Andre faktorer overveje inkluderer, hvorvidt det elektriske klaver kommer med højttalere, hukommelseskapacitet, hvilke pedal muligheder det har, hvis stilling er inkluderet og hvad digitale effekter det kommer med.