DJ-afspillere

DJ-afspillere er den mest afgørende del af enhver DJ-opsætning. På Gear4music vil du finde en række pladespillere og afspillere, så uanset om du vælger at spille CD-afspillere, traditionelle vinyl DJ-pladespillere eller med MP3-afspillere har vi dine behov dækket.

Se al information

Vores mest populære DJ-afspillere

Om DJ-afspillere

DJ Dæk omfatter alt fra old-school pladespillere til avancerede controllere. Uanset hvad du er til har vi en enestående række DJ-udstyr fra producenter som Pioneer, Native Instruments, Numark og Novation.

Mange DJ-afspillere i dag er hybridenehder som audio interfaces til integration i en computer-baseret opsætning - Numark NDX800 inkluderer alle tre medier.

US-B/MIDI-controllere, som Numarks NS7 bruges også i kombination med virtuel DJ-software som Native Instruments Traktor – for at give brugere den kraftfulde software, mens den taktile side af en pladespiller bevares.

Vores omfattende sortiment af DJ-sæt på Gear4music.com indeholder de nyeste DJ CD-afspillere, digitale DJer, DJ-hovedtelefoner, DJ-mixere, DJ MP3-afspillere, DJ Software, DJ-pladespillere, DJ-højttalere og DJ-belysning.