Basguitarer fra Gear4music

Gear4music.com

Gear4music basguitarer er omhyggeligt udviklet til at levere nogle af de bedste funktioner til rådighed på en prisvenlig bas. Se al information

Mest populære Gear4music basguitarer

Første 14 produkter vises

Lær mere om basguitarer

Prisvenlig basguitar

Basguitarer har generelt fire strenge og frets - det gør dem mindre komplicerede for begyndere at lære at spille på. Fender basguitar kan sælge til op mod 3,329kr men der er meget billigere basser på markedet, der tilbyder en lignende type, såsom den elektriske G-4 basguitar.

Denne model har ligesom en typisk Fender bas, frets samt fire strenge og den velkendte split coil humbucking pickupper. Dette giver bassen muligheden for at producere en skarp klar tone med en god lav ende dybde, gennemslagskraft og sustain. Den er også tilgængelig som en del af den elektriske G-4 basguitar & forstærker pakke, som inkluderer en 15-watt øvelses bas forstærker, en guitar ledning, reservestrenge, en plektre og en strop - alt sammen nødvendigt for at begynde med at spille med det samme.

At spille på basguitar

Der er tre primære måder af spiller basguitar - ved hjælp af en plektre, spil med fingre eller 'slapping'. Plektre bliver normalt brugt til at spille mere hurtigt, selv om nogle musikere bare foretrækker dem i stedet for simpel fingerspil. Slapping er en mere avanceret teknik som er gjort populær af folk som Flea fra Red Hot Chili Peppers og er meget brugt i funk musik.

Ud over disse tre er det muligt at bruge to-hånds 'tapping' teknikker magen til dem, der anvendes i elektrisk guitar spil. Denne type bruges generelt af virtuose bas spillere - såsom Billy Sheehan - som afkalder basguitars traditionelle rolle som blot et rytme sektion instrument.

Udover at afprøve forskellige afspilnings teknikker, kan begyndere rykke deres lyd ved at opgradere til en bedre bas forstærker eller ved hjælp af effektpedaler, såsom en Boss GT10B Basguitar Effekt Processor.