Archer streng instrumenter

Gear4Music.comDette udvalg af strengeinstrumenter blev lanceret af Gear4Music.com i 2007 med en række premium kvalitet violiner, bratscher, celloer og kontrabasser.

Archer instrumenter af Gear4Music er bygget af omhyggeligt udvalgte håndværksmestre, der har mange års erfaring konstruere instrumenter i top kvalitet. Som følge heraf er alle vores Archer instrumenter bygget til præcision og færdig ulasteligt.

Ved at give vores team med de fineste solide stykker af canadiske Gran og ahorn, sikrer vi, at disse instrumenter har en fuld rørige lyd, som du ville forvente af en førsteklasses kvalitet instrument.

Alle Archer instrumenter kommer som en pakke, der inkluderer et instrument, bue, solid kuffert og rosin. Med alle disse elementer indgår, kan den udøvende kunstner, begynde at spille med det samme.

Archer af Gear4Music instrumenter er kendt for deres overlegne lyd og tilbyde performer med en rig og lydhør tone. De vil belønne enhver spiller med en klangfarve, der vil blande orkester eller ensemble.

Ulastelig stil og finish giver den definitive blomstre til disse omhyggeligt udformet instrumenter. Archer strenge fortsat vil rejse baren for både kvalitet og pris.

Archer violiner

Første 15 produkter viser

Archer celloer

Første 10 produkter viser

Archer kontrabasser fra Gear4music

Første 1 produkter viser