Gear4music akustiske guitarer

Gear4music.com

Gear4music akustiske guitarer har været en af vores mest populære produkter siden 2003, da vi først begyndte at producere vores egne gode akustiske guitarer. Gear4music´s akustik har været meget roste af akustiske guitarister, specialister og korrekturlæsere, og vi er altid på udkig efter måder at udvide og forbedre vores udvalg af akustiske guitarer til at tage højde for alle musikeres behov. Se al information

Populære Gear4music akustiske guitarer

Første 15 produkter vises

Lær om akustiske guitarer

De tre hovedtyper af akustiske guitarer er dreadnoughts, cutaways og round back. Dreadnought guitarer, har et klokke-lignende organ, og blev udviklet af de berømte fabrikanter CF Martin & Company og betragtes nu som standard formed for akustiske guitarer. Cutaway guitar har et indsnit i organet ved siden af bunden af guitarhalsen for at gøre det lettere for guitaristerne at spille på den nederste del af gribebrættet. Round Back akustiske guitarer har en afrundet i modsætning til flad bagside, som er for at skabe en klarere og lysere akustisk guitartone.

Andre ting der er værd at overveje ved køb af akustiske guitarer

Dem, der er på udkig efter akustiske guitarer og vil begynde at spille med det samme kan være interesserede i Single Cutaway Elektrisk/Akustisk guitar med tilbehør pakken, som leveres med et ekstra sæt strenge og gig taske til 576,95. Andre populære tilbehør inkluderer guitar pudsecreme, plektre og tunere, mens dem med electro-akustisk guitar sandsynligvis vil finde en akustisk guitar øvelsesforstærker nyttigere. Hele forstærkere vil sandsynligvis være et behov for dem, der spiller live.