Akustisk Guitar fra Gear4music

Gear4music akustiske guitarer er tilgængelige i alle former og størrelser, hvilket gør dem perfekte til enhver spirende guitarist.

Se al information

Populære Gear4music akustiske guitarer

Første 12 produkter vises

Lær om akustiske guitarer

De tre hovedtyper af akustiske guitarer er dreadnoughts, cutaways og round back. Dreadnought guitarer, har et klokke-lignende organ, og blev udviklet af de berømte fabrikanter CF Martin & Company og betragtes nu som standard formen for akustiske guitarer. Cutaway guitaren har et indsnit i organet ved siden af bunden af guitarhalsen for at gøre det lettere for guitaristerne at spille på den nederste del af gribebrættet. Round Back akustiske guitarer har en afrundet bagside for at skabe en klarere og lysere akustisk guitartone.

Andre ting der er værd at overveje ved køb af akustiske guitarer

Dem, der er på udkig efter akustiske guitarer og vil begynde at spille med det samme kan være interesserede i Single Cutaway Elektrisk/Akustisk guitar med tilbehør pakken, som leveres med et ekstra sæt strenge og gig taske til 726kr. Andet populært tilbehør inkluderer guitar pudsecreme, plektre og tunere, mens dem med electro-akustiske guitarer sandsynligvis vil finde en akustisk guitar øvelsesforstærker nyttig. En stor forstærker vil sandsynligvis være et behov for dem, der spiller live.