Akustisk Guitar - Brands

Gear4music.com

Akustiske guitarer har haft en enorm indflydelse på musik. Instrumentet bliver forbundet med folk, jazz og blues samt mange moderne singer-songwriters. Hos Gear4music forstår vi, at hver akustiske musiker ser på forskellige ting, når de vælger deres guitar.

Brands indenfor de akustiske guitarer bliver stadig mere varierende, med flere og flere valg for moderne spillere. Gear4music kan hjælpe dig, uanset om du ønsker den klassiske kvalitet, fra foreksempel Martin og Taylor eller om du er mere til moderne design og den lette spilbarhed fra Fender og Gibson.

Sammen med alle de største Brands i branchen kan du også finde brands, som er nogle fantastiske og rimelige alternativer, som vores eget Gear4music, eller børneguitarer fra Peavy, eller nogle helt unikke brands såsom Gretsch og Godin. Se al information

Mest populære akustiske guitarer

Om akustiske guitarer

Dreadnought Akustisk Guitar, som også er gearet til begynder akustisk guitar spillere, er tilgængelig for den samme pris. Større instrumentet har en fuldstændig og afbalanceret akustisk guitar tone og kan prale af høje niveauer af holdbarhed og respons foruden kompenserede broen.

Electro-akustisk guitar, som features pickupper, er marginalt dyrere for eksempel round back Akustisk Guitar. Slimline instrumentet har en cutaway funktion og frembringer varm og klart akustisk guitar toner ud over at have en stor føler. Det er designet med live præstation for øje, med formålet at minimere problemer med feedback når akustisk guitar der forstærkes.

Pral lignende akustisk guitar funktioner og den samme pris er Single Cutaway Elektrisk/Akustisk Guitar, som har en velafbalanceret akustisk lyd, der er også udviklet til at lyde store gennem en amp.

Yderligere er kigger rykke op prisklasse og for dem Washburn D46S Akustisk Guitar. Dreadnought instrumentet menes at være uovertruffen i sin prisklasse for sin rigdom af føler og kvaliteten af træ, der anvendes i bygning akustisk guitar.

Øverst i prisen er området Yamaha LJX6C Solid Top Jumbo Akustisk Guitar. Med en solid dæk af gran, cutaway Rosewood bund og sider og en tovejs pickup med pre-forstærker system, er instrumentet bygget med den moderne akustisk guitarist i tankerne, producerer en kontrolleret og assertiv tone og en stærk i mellemklassen.