Akustisk Guitar - Brands

Gear4music.com

Akustiske guitarer har haft en enorm indflydelse på musik. Instrumentet bliver forbundet med folk, jazz og blues samt mange moderne singer-songwriters. Hos Gear4music forstår vi, at hver akustiske musiker ser på forskellige ting, når de vælger deres guitar.

Brands indenfor de akustiske guitarer bliver stadig mere varierende, med flere og flere valg for moderne spillere. Gear4music kan hjælpe dig, uanset om du ønsker den klassiske kvalitet, fra foreksempel Martin og Taylor eller om du er mere til moderne design og den lette spilbarhed fra Fender og Gibson.

Sammen med alle de største Brands i branchen kan du også finde brands, som er nogle fantastiske og rimelige alternativer, som vores eget Gear4music, eller børneguitarer fra Peavy, eller nogle helt unikke brands såsom Gretsch og Godin. Se al information

Mest Populære Akustiske Guitarer

Om akustiske guitarer

Den Dreadnought akustiske guitar, der også er gearet til nybegyndere akustiske guitar spillere, er tilgængelig til samme pris. Det større instrument har en fuld og afbalanceret akustisk guitar tone og kan prale af høj grad af spilbarhed og respons ud over den kompenserede bro.

Den elektroakustiske guitar, som indeholder pickups, er marginalt dyrere, for eksempel Runde Akustisk Guitar. Det slanke instrument har en cutaway og producerer varme og klare akustiske guitar toner ud over at have en god følelse. Det er designet med live performance i tankerne med det formål at minimere problemer med feedback, når den akustiske guitar forstærkes.

Med samme akustiske guitarfunktioner og samme pris er Single Cutaway Elektro-Akustisk Guitar, som har en velafbalanceret akustisk lyd, der også er designet til at lyde godt gennem en forstærker.

Yderligere op på prisklassen og for dem der ønsker at gå videre er Washburn D46S akustisk guitar. Det dreadnought instrument anses for at være uovertruffen i sin prisklasse for sin rigdom af følelse og kvaliteten af træ, der brugt til at bygge akustisk guitar.

Øverst i prisklassen er Yamaha LJX6C Solid Top Jumbo akustisk guitar. Med en solid gran top, cutaway palisander bag og sider og en tovejs pickup med pre-amp system, er instrumentet bygget med den moderne akustiske guitarist i tankerne, der producerer en kontrolleret og assertiv tone og en stærk mellemklasse.