Akustiske guitarer

Gear4music.com

Akustiske Guitarer foretrækkes af musikere, som ønsker en naturlig tone og fornemmelsen af et akustisk instrument. Den autentiske og uforstærkede lyd fra en akustisk guitar giver karakter og unikke nuancer, som man ikke ser ved andre instrumenter.
Den akustiske guitar er især velegnet til blues, folkemusik, klassisk og singer-songwriters. En akustisk guitar kan være dit udgangspunkt til at skrive dit første hit!

2-års garanti er inkluderet som standard, så du kan handle trygt hos Gear4music. Se al information

Mest populære akustiske guitarer

Første 21 produkter vises

Om akustiske guitarer

Akustisk guitar har eksisteret i mange former i århundreder, men fundamentalt et akustisk guitar er en stringed instrument med en hollowbody og resonant lydhul. Akustiske guitarer vedtage idag, mange forskellige figurer og design typer der passer til visse typer musik.

Dreadnought akustisk, ligesom Yamaha's F310, er sandsynligvis den mest populære type akustisk guitar til dato, takket være dens kompromis mellem størrelse og bind. En Jumbo akustisk er større stadig og er designet til at give en meget dyb, resonant tone. Mindre-trehjulet modeller eller 'Folkemusik' størrelse som de også er kendt, er populære i folkemusik og med mindre aktører.

Hos Gear4music.com har vi alle sorter af akustiske guitarer, herunder ¾ kids' størrelse og en række akustisk guitar packs til lave priser.