Akustiske guitarer

Gear4music.com

Akustiske guitarer er foretrukket af musikere, der tørster efter renheden af tone og teknik, som kommer med et akustisk instrument. Den autentiske, uforstærkede lyd af en akustisk guitar formidler subtiliteter og nuancer som ikke findes nogle andre steder. Se al information

Mest populære akustiske guitarer

Første 22 produkter vises

Om akustiske guitarer

Akustisk guitar har eksisteret i mange former i århundreder, men fundamentalt et akustisk guitar er en stringed instrument med en hollowbody og resonant lydhul. Akustiske guitarer vedtage idag, mange forskellige figurer og design typer der passer til visse typer musik.

Dreadnought akustisk, ligesom Yamaha's F310, er sandsynligvis den mest populære type akustisk guitar til dato, takket være dens kompromis mellem størrelse og bind. En Jumbo akustisk er større stadig og er designet til at give en meget dyb, resonant tone. Mindre-trehjulet modeller eller 'Folkemusik' størrelse som de også er kendt, er populære i folkemusik og med mindre aktører.

Hos Gear4music.com har vi alle sorter af akustiske guitarer, herunder ¾ kids' størrelse og en række akustisk guitar packs til lave priser.