Akustiske guitarer

Gear4music.com

Akustiske Guitarer foretrækkes af musikere, som ønsker en naturlig tone og fornemmelsen af et akustisk instrument. Den autentiske og uforstærkede lyd fra en akustisk guitar giver karakter og unikke nuancer, som man ikke ser ved andre instrumenter.
Den akustiske guitar er især velegnet til blues, folkemusik, klassisk og singer-songwriters. En akustisk guitar kan være dit udgangspunkt til at skrive dit første hit!

2 års garanti er inkluderet som standard, så du kan handle trygt hos Gear4music. Se al information

Mest populære akustiske guitarer

Første 29 produkter vises

Om akustiske guitarer

Den akustiske guitar har eksisteret i mange former i århundreder, men fundamentalt er en akustisk guitar et snoet instrument med et hollow body og resonant lydhul. I dag vedtager akustiske guitarer mange forskellige former og designtyper, der passer til bestemte stilarter af musik.

Dreadnought akustisk, som Yamaha's F310, er nok den mest populære type akustisk guitar til dato, takket være dens kompromis mellem størrelse og lydstyrke. En Jumbo akustisk er større still og er designet til at give en meget dyb resonans tone. Mindre kropsmodeller eller folkemængder, som de også er kendt, er populære i folkemusik og med mindre spillere.

På Gear4music.com lager vi alle sorter af akustiske guitarer, herunder ¾ kids 'størrelse og en række akustiske guitarpakker til lave priser.