Gear4music guitarforstærkere

Elektrisk Guitar Forstærkere bærende Gear4music mærke, tilbyder vi prisbillig kvalitet. Grundlagt i 2003, Gear4music.com har fået værdifuld indsigt i hvilke behov musikere har. Som følge heraf har vi guitar forstærkere der passer til alle niveauer af spil. 15W og 35 Watt Combo Forstærkere, er ideelle til begyndere og dem, der søger for at føje Volume til deres musik. Gear4music guitar forstærkere giver dig pro-quality tone til utrolige priser.

Gear4music Forstærkere til Elektriske Guitarer

Første 9 produkter vises

Gear4music Elektrisk Guitar Amp pakker

Første 3 produkter vises

Gear4music Guitar Amp tilbehør

Første 6 produkter vises

Hvad er Guitar Forstærkere?

Guitar forstærkere er enheder guitaristerne tilsluttes elektriske, Elektrisk/Akustisk eller basguitarer, der konverterer deres signaler til lyd, som derefter er fremstillet gennem en højttaler. De er væsentlige elementer til elektriske guitarister og bassists og en række forskellige modeller er tilgængelige til at imødekomme musikere behov.

Der findes to hovedtyper af guitar amp: combo forstærkere - som indeholder den forstærker og højttalere i et enkelt kabinet- og enkeltstående hoved enheder, der kræver højttalere kan forbindes separat. Formålet med forstærker bestemmer hvilken type guitarist bør se bruge, samt størrelse og mængden strøm kræves. Elev søger forstærkere blot så de kan lære guitar normalt gå til øvelse Forstærkere, som har tendens til at være relativt små og lav-styret og falder ind under kombinationsboksen Kategori. De ønsker at spille levende eller oprette en bestemt type af lyd, dog kan finde hoved enheder og adskille kabinetter bedre passer til deres behov.