Om Gear4Music.com News redaktionenMichael Storey

Michael scanner regelmæssigt web og handel pressen for de nyeste og mest spændende historier, der bringes til live med hans store produktkendskab. Gear4music.com's tætte forhold med leverandører og industri eksperter giver ham adgang til eksklusive historier fra de bredere musikindustrien og opdateringer fra vores team af specialister. Michael nyder højttaler alle ting guitar og home kontrolapparat.


Jonathan mager

Jonathan er altid på udkig efter unikke og interessante historier for Gear4music.com nyhedskanal. Han bringer os senest nye mærker, ny teknologi instrumenter og den nyeste musik gear direkte fra live shows over hele verden. Med interesse for computer-baseret musik og synthesizere er Jonathan forpligtet til at være først til at vide om nogen ny gear.


Victoria brun

Med en ivrig interesse i guitar og bas arbejder Vicky i marketingafdelingen på Gear4music.com. Hun er dedikeret til at bringe dig nyheder om de nyeste tilbud, kampagner og tilbud fra vores leverandører samt nyheder og indsigt i etablerede og nye musik mærker.


Liz Cage

Samt arbejde i vores fotografering afdeling, Liz har en passion for musik nyheder og finde ud af, hvad gear hendes favorit bands bruger. Du vil ofte finde hende i en menneskemængde på koncerter og festivaler over hele landet.


Steve Reid

Steve er Gear4music.com's residente drum ekspert og ejer et kæmpe udvalg af tromme og percussion udstyr. Efter at have turneret med en række bands, er Steve godt rustet til at give indsigt i hvilke instrumenter kunstnere har brugt. Hans viden brugt også til at give i dybde artikler om trommer for Gear4music.com drikkepenge og advis sektion.


Andrew Wass

Andrew har arbejder inden for musikindustrien i over 10 år, en usædvanlig udsigtspunkt for at sikre, at Gear4music.com nyhedskanal giver den mest præcise og relevante musik nyheder. Har tidligere kørt sin egen musik studio, har Andrew en fantastisk viden af optagelsen og produktion.Kontakt redaktionen

For nogen nyheder kontakt venligst forslag, du vil have os til at dække: articles@gear4music.com

For kommentarer eller forespørgsler om vores nyhedskanal kontakt venligst: editors@gear4music.com


Find os på Facebook, Twitter, Google , Pinterest og Instagram.