Synthesizere

Synths er en af de mest underholdende musikinstrumenter at spille, i betragtning af den stejle vifte af lyde kan du fa fra dem. Hos Gear4music har vi altid de nyeste og mest interessante synths online for dig.

View All Information

Synthesizere

Første 115 produkter viser

Om synthesizere

Synthesizeren er et elektronisk instrument, der manipulerer, genererer og kombinerer komplekse lydfilformat til at fremstille lyde. De fleste synths er del af en traditionel keyboard med controller drejeknapper, tillader brugeren at afspille disse lyde i et musikalsk arrangement og ændre parametrene for lyden i realtid. En Analog synth, såsom Moog lidt Phatty, bruger analoge kredsløb, mens digitale synths bruge en mikroprocessor, meget ligesom dem, findes i en computer – Korg MicroKorg bruger denne teknologi til model analoge syntese. Synths også kommer i et modul form og kan kontrolleres fra en ekstern MIDI-keyboard eller en computer via USB. Hos Gear4music.com, The Waldorf Otto er et populære desktop synth modul. Samt Towers, vi har Roland, Yamaha, M-Audio og adgang.

Synthesizer nyheder

Korg annoncere at æret Synth 'Wavestation' er nu tilgængelig til iOS-enheder

Lige fra 90 ' erne, har den legendariske synth fået en moderne makeover at gøre det mere alsidigt end nogensinde... Mere »

Rob Papen frigiver nye Predator 2 Synthesizer

Med tusindvis af nye presets og et stort udvalg af funktioner, den Predator 2 bringer næste niveau lydkvalitet og brugerdefinerede lyd manipulation til spillere umiddelbare rådighed... Mere »