Synthesizere

Synths er en af de mest underholdende musikinstrumenter at spille, i betragtning af den stejle række lyde kan du fa fra dem. Hos Gear4music har vi altid de nyeste og mest interessante synths online for dig.

View All Information

Synthesizere

Første 113 produkter viser

Om synthesizere

Synthesizeren er et elektronisk instrument, der manipulerer, genererer og kombinerer komplekse lydfilformat til at fremstille lyde. De fleste synths er del af en traditionel keyboard med controller drejeknapper, tillader brugeren at afspille disse lyde i et musikalsk arrangement og ændre parametrene for lyden i realtid. En Analog synth, såsom Moog lidt Phatty, bruger analoge kredsløb, mens digitale synths bruge en mikroprocessor, meget ligesom dem, findes i en computer – Korg MicroKorg bruger denne teknologi til model analoge syntese. Synths også kommer i et modul form og kan kontrolleres fra en ekstern MIDI-keyboard eller en computer via USB. Hos Gear4music.com, The Waldorf Otto er et populære desktop synth modul. Samt Towers, vi har Roland, Yamaha, M-Audio og adgang.

Synthesizer nyheder

Moog annoncere begrænset efterfølgende 37 CV Analog Synthesizer

En nyfortolkning af sin forgænger, den Moog efterfølgende 37 CV Analog Synth bygger på en samlet indsats mellem Moog og netop de mennesker, der spiller dem.... Mere »

Behringer afsløre kompakt, tre oktav DeepMind 6 Synth

Nyheder er kommet fra Superbooth, Behringer vil indføre deres helt nye dybe sind 6, en mindre mere kondenseret version af sin storebror DeepMind 12... Mere »