Synthesizere

Synths er en af de mest underholdende musikinstrumenter at spille, i betragtning af den stejle række lyde kan du fa fra dem. Hos Gear4music har vi altid de nyeste og mest interessante synths online for dig.

View All Information

Synthesizere

Første 115 produkter viser

Om synthesizere

Synthesizeren er et elektronisk instrument, der manipulerer, genererer og kombinerer komplekse lydfilformat til at fremstille lyde. De fleste synths er del af en traditionel keyboard med controller drejeknapper, tillader brugeren at afspille disse lyde i et musikalsk arrangement og ændre parametrene for lyden i realtid. En Analog synth, såsom Moog lidt Phatty, bruger analoge kredsløb, mens digitale synths bruge en mikroprocessor, meget ligesom dem, findes i en computer – Korg MicroKorg bruger denne teknologi til model analoge syntese. Synths også kommer i et modul form og kan kontrolleres fra en ekstern MIDI-keyboard eller en computer via USB. Hos Gear4music.com, The Waldorf Otto er et populære desktop synth modul. Samt Towers, vi har Roland, Yamaha, M-Audio og adgang.

Synthesizer nyheder

ROLI FXpansion STROBE2 nu inkluderet med alle ROLI Seaboards

Kraftfuld STROBE2 software har nu gjort tilgængelig for alle dem, der køber eller har købt enten det ROLI Seaboard anledning eller GRAND synthesizer... Mere »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments annoncere REV2

Bygning på grundlag af sin forgænger i Prophet 08, REV2 tilbyder en hel række interessante og innovative tilføjelser til dets format.... Mere »