Peavey Power Forstærkere

Gear4Music.com

Peavey har fremstiller lyd udstyr til over 60 år og er vokset til en af de største lydudstyr producenter i verden. View All Information

Peavey Power Forstærkere

Første 4 produkter viser

Om Peavey Power Forstærkere

Peavey har fremstiller lyd udstyr til over 60 år og er vokset til en af de største lydudstyr producenter i verden. Skubber teknologiske hindringer Peavey har været ryste op pro audio industrien i over tredive år med deres innovative power forstærker design og sætter stadig standarderne til denne dag.

Hos Gear4music.com vi holde Peaveys banebrydende IPR-serien anvender et avanceret design drastisk at reducere vægt, øge output power, pålidelighed og termisk effektivitet. En revolution i forstærker teknologi Peavey's IPR 1600 er en yderst succesfuld power forstærker på verdensplan og en eftertragtet forstærker her på Gear4music.com, bemærket for sin høj hastighed Class D topologi, der giver den højeste lyd opløsning og effektivitet tilgængelige.

Peavey Power Forstærker nyheder

Peavey afsløre 6505 Piranha forstærker hovedet

Peavey afsløre en snappier version af deres klassiske høje gevinst amp.... Mere »

Sort fredag salg nu på - vores Top Picks

Denne vinter, vi er kickstarting din juleshopping med 4 fulde dage af den bedste musik tilbud omkring, det er sort fredag!... Mere »

Peavey Vypyr VIP ampere fa gratis redigering Software

Peavey har gjort gratis Vypyr Edit software tilgaengelig for deres Vypyr VIP-serien forstærkere.... Mere »