Returneringer og refusioner

Du kan købe fra Gear4music med fuld tillid og fred i sindet. Som standard giver vi en 30 dages pengene tilbage garanti som kan udvides op til 90 dage for et mindre gebyr.

Dette er i tillæg til vores produktgarantier, der sikrer beskyttelse mod produktet fejl eller defekt for mellem et og fem år.

Vores penge tilbage garanti er ud over dine lovbestemte rettigheder, og er anderledes end mange andre forhandlere tilbyder, fordi vi vil indsamle varen gratis hvis du ikke ønsker at beholde den. I så fald skal du fortælle os inden syv dage.

Hvis du ønsker at sende noget tilbage under vores penge tilbage garanti ordning, skal du kontrollere, at produktet er:

 • -Støtteberettigede Retur (Se nedenstående tabel)
 • I 'som ny' betingelse
 • Godt emballeret og i sin originale emballage

 • View All Information

  Tilbagevenden til tilbagebetaling tidsplaner

  UK & Europa EU-Standard Gear4music Standard Gear4music valgfrit
  Restitutionen støtteberettigelsesperiode 15 dage 30 dage op til 90 dage
  Standard forsendelsesomkostninger refunderet? Ja Ja Vende tilbage inden for 30 dage
  Gratis Afhentning Nej Vende tilbage inden for 7 dage Vende tilbage inden for 14 dage

  Nogle varer er kun berettiget til pengene tilbage garanti, hvis de er returneret til os ubrugt og forseglet i original emballage, software skal være uregistreret. Disse elementer inkluderer:

  • Software
  • Cd'er & dvd'er
  • Hovedtelefoner og In-ear Monitors
  • Ørepropper og høreværn
  • Mundstykker, rør osv & hellip; Træblæsere og messing instrumenter
  • Munden / Lip Care Products

  Hvis du ønsker at returnere en vare af enhver årsag inden for de ovennævnte tidsfrister, så ring venligst vores kundeservice team på 0330 365 4444 at træffe foranstaltninger.

  Returnering af varer inden for vores 30 dages pengene tilbage garanti

  Hvis du beslutter dig for en vare ikke er egnet inden for 30 dage efter levering, kan du returnere det tilbage til os og få en erstatning eller refundering inklusive enhver standard eller Super-saver leveringsomkostning, der blev anvendt til din bestilling.

  Forudsat at du lader os vide inden for syv dage efter modtagelsen, vil vi afhente varen fra dig gratis. Anmodninger om afhentning, foretaget efter syv dage vil blive pådraget et afhentnings gebyr, hvilket afhænger af størrelse og vægt af varen.

  Udvidet penge tilbage garanti – op til 90 dage

  Mange produkter har valgfri ekstra beskyttelse til rådighed som en del af vores Extended Warranty-pakke. Dette inkluderer en udvidet penge tilbage garantiperiode. I stedet for vores standard 30 dages penge tilbage garanti er der op til 90 dage til rådighed (det nøjagtige antal dage er beskrevet på produktsiden). Dette er omfattet af følgende:

  For retur anmodninger inden for 14 dage fra leveringen:
  Vi afhenter gratis varen, og enhver standardleverings afgift pålagt din ordre vil blive refunderet. Tilbagebetaling af leveringsomkostninger og gratis afhentning udelukker specielle leverings muligheder herunder lørdag og andre opgraderede tjenester.

  For retur anmodninger efter 14 dage fra leveringen:
  Hvis pengene tilbage garantien er benyttet efter 14 dage fra leveringsdato (men inden for 90 dage fra levering), skal du sende varerne tilbage til os, eller alternativt kan vi arrangere afhentning for et gebyr afhængig af størrelse og vægt af varen. Den oprindelige ordres leveringsomkostninger tilbagebetales, forudsat at det er inden for 30 dage fra leveringen. Den udvidede garanti afgift du oprindeligt betalte bliver ikke refunderes.

  Pakning af varer som skal returneres

  Behold venligst den oprindelige emballage indtil du er sikker på at du vil beholde varen, da et ekstra gebyr vil blive pålagt, hvis du ønsker at returnere varer uden den originale emballage, efter syv dage fra leveringen.

  Hvis du ikke har den originale emballage, men ønsker at returnere varen indenfor penge tilbage garantiperioden, skal alle dele placeres i en robust papkasse med passende emballage til at beskytte og stoppe varen fra at rører sig, for at forhindre varen i at blive ridset eller beskadiget. Gear4music kan ikke tage ansvar for vare der er beskadiget på grund af utilstrækkelig emballering, og din returnering og refundering kan afslås, hvis varen ikke er pakket korrekt.

  Denne udvidede garantiordning inkluderer ikke varer, der er beskadiget i transit – se nedenfor.

  Varer beskadiget i transit

  I det usandsynlige tilfælde at dine varer er beskadiget under transporten til dig, venligst informere os snarest muligt og senest inden for 7 dage efter modtagelsen og vi vil hurtigt erstatte varen eller tilbyde dig en refusion. Selvfølgelig afhenter vi den beskadigede vare fra dig gratis.

  Defekte varer

  Standard garanti:

  Hvis varerne bliver defekt inden for de første seks måneder af dit ejerskab, vil vi indsamle varerne og levere dem tilbage til dig gratis.

  Hvis du har en vare, der bliver defekt inden for de første 30 dage af dit ejerskab vil vi indsamle produktet fra en adresse, du angiver.

  Hvis du har en vare, der bliver defekt efter de første 30 dage, men inden for de første seks måneder af dit ejerskab:

  For varer under 20 kg (f.eks. elektriske guitarer, violiner, MIDI keyboards osv & hellip;):

  Efter seks måneders ejerskab vil vi opkræve et gebyr til at dække vores omkostninger ved indsamling og returnere varen tilbage til dig. Dette gælder for både UK og internationale ordrer.

  Visse produkter er ikke med i vores 30 dage penge tilbage garanti.


  Nogle varer er kun berettiget til pengene tilbage garanti, hvis de er returneret til os ubrugt og forseglet i original emballage, og i tilfælde af software: Uregistreret. Disse varer inkluderer:

 • Software
 • Cd'er & dvd'er
 • Hovedtelefoner og In-ear Monitors
 • Ørepropper og høreværn
 • Mundstykker, rør osv... for træblæsere og messing instrumenter
 • Munden / Lip Care Products

 • Vi kan ikke acceptere returnering af nogen specialfremstillede produkter designet til at arbejde sammen som en unik pakke, såsom computersystem bygget til en kundens personlige specifikationer. Undtagelser er kun være muligt med forudgående aftale med leverandøren, og kan være underlagt et afbestillingsgebyr.

  Hvad vi gør, når varerne returneres

  Nar vi modtager returvarer vil de blive inspiceret inden for fem arbejdsdage for at sikre, at du har passet på dem mens de har været i din besiddelse, og at alt det vi oprindeligt sendte til dig er blevet returneret.

  Bemærk venligst at en påfyldnings afgift kan pålægges, hvis varerne ikke modtages i ny stand og med passende emballage. Du kan se vores fulde betingelser og vilkår her.

  Hvis du har anmodet om en refusion, vil dette blive behandlet inden for 10 arbejdsdage efter modtagelsen af dine varer.

  Hvis du har anmodet om en udskiftning eller alternative varer, vil dette blive afsendt hurtigt muligt.