Returneringer og refusioner

Du kan købe fra Gear4music med fuld tillid og fred i sindet. Som standard giver vi en 30 dage pengene tilbage garanti som kan udvides op til 90 dage for et mindre gebyr.

Dette er i tillæg til vores produktgarantier, der sikrer beskyttelse mod produkt fejl eller defekt for imellem et og fem år.

Vores pengene tilbage garanti er ud over dine lovbestemte rettigheder, og adskiller sig fra mange andre forhandlere fordi vi tilbyder en gratis gratis måde at returnere varen til os på hvis du fortæller os indenfor syv dage.

Hvis du ønsker at sende noget tilbage under vores pengene tilbage garanti ordning, så skal du kontrollere, at produktet er:

View All Information

Tilbagevenden til tilbagebetaling tidsplaner

UK & Europa EU-Standard Gear4music Standard Gear4music valgfrit
Berettiget retur periode 15 dage 30 dage op til 90 dage
Standard forsendelsesomkostninger refunderet? Ja Ja Vend tilbage inden for 30 dage
Gratis Afhentning Nej Vend tilbage inden for 7 dage Vend tilbage inden for 14 dage

Nogle varer er kun berettiget til pengene tilbage garanti, hvis de er returneret til os ubrugt og forseglet i original emballage, software skal være uregistreret. Disse elementer inkluderer:

 • Software
 • Cd'er & dvd'er
 • Hovedtelefoner og In-ear Monitors
 • Ørepropper og høreværn
 • Mundstykker, rør osv & reeds; Træblæsere og messing instrumenter
 • Munden / læbe produkter

Hvis du ønsker at returnere en vare af enhver årsag inden for de ovennævnte tidsfrister, så ring venligst til vores kundeservice team på 78 77 43 23 for at træffe foranstaltninger.

Returnering af varer inden for vores 30 dages pengene tilbage garanti

Hvis du beslutter dig for en vare ikke er egnet indenfor 30 dage efter levering så kan du returnere det og få en erstatning eller refundering inklusiv enhver standard eller super-saver leveringsomkostning der blev anvendt på din bestilling.

Forudsat at du giver os besked indenfor syv dage efter modtagelsen så vil vi afhente varen fra dig gratis. Anmodninger om afhentning foretaget efter syv dage vil blive pådraget et afhentnings gebyr, hvilket afhænger af størrelse og vægt af varen.

Udvidet pengene tilbage garanti – op til 90 dage

Mange produkter har valgfri ekstra beskyttelse til rådighed som en del af vores Extended Warranty-pakke. Dette inkluderer en udvidet pengene tilbage garantiperiode. I stedet for vores standard 30 dages pengene tilbage garanti er der op til 90 dage til rådighed (det nøjagtige antal dage er beskrevet på produktsiden). Dette er omfattet af følgende:

For retur anmodninger inden for 14 dage fra leveringen:
Vi afhenter varen gratis og enhver standard leverings afgift pålagt din ordre vil blive refunderet. Tilbagebetaling af leveringsomkostninger og gratis afhentning udelukker specielle leverings muligheder herunder lørdag og andre opgraderede tjenester.

For retur anmodninger efter 14 dage fra leveringen:
Hvis pengene tilbage garantien er benyttet efter 14 dage fra leveringsdato (men inden for 90 dage fra leveringen) så skal du sende varerne tilbage til os eller alternativt kan vi arrangere afhentning for et gebyr afhængig af størrelse og vægt af varen. Den oprindelige ordres leveringsomkostninger tilbagebetales forudsat at det er indenfor 30 dage fra leveringen. Den udvidede garanti afgift du oprindeligt betalte bliver ikke refunderet.

Pakning af varer som skal returneres

Behold venligst den oprindelige emballage indtil du er sikker på at du vil beholde varen, da et ekstra gebyr vil blive pålagt hvis du ønsker at returnere varer uden den originale emballage efter syv dage fra leveringen.

Hvis du ikke har den originale emballage, men ønsker at returnere varen indenfor pengene tilbage garantiperioden, skal alle dele placeres i en robust papkasse med passende emballage til at beskytte og stoppe varen fra at røre på sig og for at forhindre varen i at blive ridset eller beskadigetGear4music kan ikke tage ansvar for varer der er beskadiget på grund af utilstrækkelig indpakning og din returnering og refundering kan afslås, hvis varen ikke er pakket korrekt.

Denne udvidede garantiordning inkluderer ikke varer der er beskadiget i transit – se nedenfor.

Varer beskadiget i transit

I det usandsynlige tilfælde at dine varer er beskadiget under transporten til dig, venligst informer os snarest muligt og senest inden for 7 dage efter modtagelsen og vi vil hurtigt erstatte varen eller tilbyde dig en refundering. Selvfølgelig afhenter vi den beskadigede vare fra dig gratis.

Defekte varer

Standard garanti:

Hvis varerne bliver defekte inden for de første seks måneder af dit ejerskab, vil vi afhente varerne og levere dem tilbage til dig gratis.

Hvis du har en vare, der bliver defekt inden for de første 30 dage af dit ejerskab vil vi afhente produktet fra en adresse du oplyser.

Hvis du har en vare, der bliver defekt efter de første 30 dage, men inden for de første seks måneder af dit ejerskab:

For varer under 20 kg (f.eks. elektriske guitarer, violiner, MIDI keyboards osv & reeds;):

Efter seks måneders ejerskab vil vi opkræve et gebyr til at dække vores omkostninger ved afhentning og returnering af varen tilbage til dig. Dette gælder for både UK og internationale ordrer.

Visse produkter er ikke med i vores 30 dages pengene tilbage garanti.


Nogle varer er kun berettiget til pengene tilbage garanti hvis de er returneret til os ubrugt og forseglet i original emballage og i tilfælde af software; uregistreret. Disse varer inkluderer:

 • Software
 • Cd'er & dvd'er
 • Hovedtelefoner og i-øre monitorer
 • Ørepropper og høreværn
 • Mundstykker, rør osv... for træblæsere og messing instrumenter
 • Mund / Læbe produkter

 • Vi kan ikke acceptere returnering af nogen specialfremstillede produkter designet til at arbejde sammen som en unik pakke, såsom computersystemer bygget til en kundens personlige specifikationer. Undtagelser kan kun være muligt med forudgående aftale med leverandøren og kan være underlagt et afbestillingsgebyr.

  Hvad vi gør, når varerne returneres

  Nar vi modtager returvarer vil de blive inspiceret inden for fem arbejdsdage for at sikre, at du har passet på dem mens de har været i din besiddelse, og at alt det vi oprindeligt sendte til dig er blevet returneret.

  Bemærk venligst at en påfyldnings afgift kan pålægges, hvis varerne ikke modtages i ny stand og med passende emballage. Du kan se vores fulde betingelser og vilkår her.

  Hvis du har anmodet om en refundering så vil dette blive behandlet inden for 10 arbejdsdage efter modtagelsen af dine varer.

  Hvis du har anmodet om en udskiftning eller alternative varer så vil dette blive afsendt hurtigst muligt.