Garantier

Ud over vores pengene tilbage garanti ordning så leveres alle vores produkter med mindst et års garanti. Hvis dine varer udvikler en fejl inden for garantiperioden så vil vi hurtigt reparere eller erstatte varen for dig, og hvis det ikke er muligt så vil vi tilbyde dig en refundering.

For at arrangere returnering af defekte varer, ring venligst til vores kundeservice team på 78 77 43 23 View All Information

Udvidede garantier

Gear4musics udvidet garanti ordning giver en forbedret service og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end vores standard garanti eller gratis garantier der tilbydes af andre forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i Gear4music udvidet garantiservice er:

 • Garantien forlænges op til 5 år fra leveringsdatoen
 • Opsamling og leveringsomkostninger er inkluderet i de første to år (UK)
 • Garantien er omsættelig, hvis varen videresælges
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret hvis produktet ikke er repareret inden for 30 dage
 • Kontrakten kan annulleres inden for 30 dage og til enhver tid efter, ved en pro rata-rabat
 • Modtag 50% refundering af garantiprisen efter 5 år hvis kontrakten ikke har været brugt!

 • Denne udvidede garanti er ud over Gear4music standard og producent garanti ordning og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller vilkår for salget som indgår i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

  Alle oplysninger om vores udvidet garanti ordning kan læses her.

  Afhentning & retur omkostninger

  Standard garanti:
  Hvis varerne blive defekt inden for de første seks måneder af dit ejerskab, vil vi afhente varerne og levere dem tilbage til dig gratis. Efter seks maneders ejerskab vil vi opkræve et gebyr til at dække vores omkostninger ved afhentning og returnere varen tilbage til dig. Dette gælder for både UK og internationale ordrer.

  Internationale udvidede garantier:
  For ordrer leveret uden for Storbritannien, kan de udvidede garantibetingelser variere alt efter land, mellem et og to år, dette vil fremgå klart. Hvis varerne bliver defekt inden for det første eller andet år af dit ejerskab vil vi afhente varerne og levere dem tilbage til dig gratis. Efter et eller to års ejerskab vil vi kræve et mindre gebyr til at dække vores direkte omkostninger ved afhentning og returnering af varen.

  Reparation tidsskalaer

  Hvis du returnerer en vare til os som skal repareres, vil vi reparere den så hurtigt som muligt. Hvis vi ikke er i stand til at reparere dit produkt inden for 60 dage, vil vi sende dig et erstatningsprodukt.

  Bemaerk venligst:

  Alle vores garanti ordninger udelukker varer der er blevet defekt pga misbrug, har taget skade eller af nogen anden grund som ikke er en fremstillings fejl. Hvis en vare som er tilbagesendt til Gear4music ikke har nogen fejl og er uden for enhver gældende pengene tilbage garanti periode, så vi vil returnere varen til dig for et mindre gebyr. Vi anbefaler at du forsikrer din varer.