Konkurrencer pa Gear4music

Konkurrencer og konkurrencer er en made vi elsker at give noget tilbage til vores kunder. Her finder du alle de nyeste praemie muligheder og gaver fra os og vores partnere. Hvis der er nogen konkurrencer i ojeblikket opfort, venligst check tilbage snart.

View All Information

Aktuelle konkurrencer

Vind billetter til at se Heaton og Abbott live i koncert, værd 774!

Vi giver dig chancen for at vinde et et par billetter til at se Heaton og Abbott (medlemmer af smukke syd) på deres skovbrug Live Thetford skov koncert i vores nyeste konkurrence.

Kendt for hit klassikere, såsom; 'Rotterdam', 'Ikke gifte sig med hende' og 'Perfect 10' - Heaton og Abbott har sikkert skrevet sig ind i UK musik folklore'.

Og med et seks mands orkester bag dem, de vil udføre et væld af hits og nye favoritter wit, stærke sociale samvittighed og harmonier aplenty'.

Thetford skov show er en af fire skovbrug live koncerter, Heaton og Abbott vil optræde på denne sommer (2016). Deres Delamere skov og Cannock Chase shows er allerede udsolgt.

Du kan indtaste denne konkurrence ved at besøge vores respektive Facebook, Twitter eller Instagram sider og efter adgangskrav, som anført på hver sociale netværk. Du kan også e-mail competition@gear4music.com med Heaton og Abbott konkurrence som e-mail emne. Konkurrencen lukker på 31.5.16 på 5 pm (BST tid) held og lykke!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Tidligere konkurrencer

VINDE 1/3 Sennheiser HD25 hovedtelefoner

Vi giver dig chancen for at vinde 1 af 3 par Sennheiser HD25 hovedtelefoner - HD25 Plus, HD25 og HD25 lys, i vores nyeste konkurrence.

Disse klassiske hovedtelefonerne fra Sennheiser og anses for at være den "branchens standard" for DJ hovedtelefoner på grund af deres lette og komfortable karakter. Rækken HD25 er også blevet redesignet for at levere et slick design og forbedret lyd til at levere imponerende lydkvalitet ret til dine ører.

Der er tre forskellige modeller i Sennheiser HD25 rækkevidde, herunder den HD25 Plus, HD25, og HD25 lys. Hvert sæt er i stand til at håndtere meget højt lydtryk og har en touch, aftagelig, enkelt-sidet kabel.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderne er Tim Spinks, Leona Fisher og Claire Bear der har været kontaktet! Tak til alle, der kom ind.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Tidligere konkurrencer

Vind billetter til at se Guy Garvey live i koncert, værd 774!

Vi giver dig chancen for at vinde et et par billetter til Guy Garvey live koncert på Dalby Forest på den 24 juni 2016 i vores nyeste konkurrence.

Fyr er ikke kun den forreste mand af alternative rock outfit albue, men han er også respekteret som en af Storbritanniens bedste sangere og sangskrivere. I Dalby Forest får han følgeskab af en eklektisk blanding af musikere, herunder jeg Am Kloot guitarist, Pete Jobson, Nathan Sudders af Pisk sammen med Albues messing sektion til at give sonically rige toner og lyde, der indkapsler de sonic kvaliteter af fyrs seneste album 'Bejle Squall'.

Dalby-skoven Vis er en af to skovbrug live koncerter af Guy Garvey denne sommer (2016). Den anden opførelse er indstillet til at finde sted på den 25 juni 2016 i Sherwood Pines.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Sarah Lou Major, der er blevet kontaktet!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Vind billetter til at se Jake Bugg live i koncert, værd 774!

Vi giver dig chancen for at vinde et et par billetter til Jake Bugg særlige hjemby show på Sherwood Pines skov på den 23 juni 2016 i vores nyeste konkurrence.

Jake steg til fremhævelse i en tidlig alder og efterfølgende spillede verdenskendt Glastonbury festival i alderen 17-årige. Han har siden gået at sælge mere end 1 million records og tour verden.

Jake, der er indstillet til at frigive sit kommende album 'På My One', er blot en af en række kunstnere, der vil nåde en række skov faser som en del af skovbrug lever udendørs koncerter for 2016.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Becky Lily, der er blevet kontaktet!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

VINDE en Kawai KDP90 digital piano, værd 7,733!

Vi giver dig chancen for at vinde en Kawai KDP90 digital klaver i rosentræ i vores nyeste konkurrence.

Den Kawai KDP90 Digitalklaver er et pålideligt og alsidigt instrument, perfekt til begyndere og erfarne spillere både. Med sin innovative avancerede Hammer Action, sammen med lydprofil af Kawaier meget elskede EX concert grand, denne fantastiske instrument giver oplevelsen af at spille et ægte akustisk klaver.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Perrette Ourisson, der er blevet kontaktet.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

VINDE en Orange forstærkere mikro mørk hoved & kabinet pakken værd 1,791

Vi giver dig chancen for at vinde en Orange forstærkere Micro mørke Forstærker bundt i vores nyeste konkurrence.

I forlængelse af den populære mikro Terror forstærker, Orange ampere haft talrige henvendelser fra guitar-verden til at tilføje en high-gain søskende til rækken mikro - og de reme netop det!

Introduktion til Orange Micro mørke, en miniature forstærker med dynger af gevinst på hanen, en cab sim ud, således at du kan forbinde dette direkte til et PA-system, og en dedikeret FX loop.

Forstærkeren er blevet godt modtaget siden starten og unikke form funktion hjælper skiven i et udvalg af lyde fra krystalklart renser til blues, heavy rock og metal toner.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Bradley Garbett, der er blevet kontaktet! Tillykke, Bradley!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Vind en Shure KSM8 Dualdyne mikrofon, værd 3,668!

Vi giver dig chancen for at vinde en Shure KSM8 Dualdyne dobbelt membran dynamisk mikrofon i vores nyeste konkurrence.

KSM8 er den første dobbelt membran dynamisk mikrofon i verden, tilbyder revolutionerende vocal reproduktion og præcis lyd-forstærkning og kontrol.

Denne mikrofon, som er tilgængelige i sort eller nikkel, har utrolig opbygge kvalitet og pålidelighed, det har også alsidigheden til at tilpasse sig til skiftende miljøer uden at påvirke præstationn. KSM8 vil revolutionere dynamiske mikrofoner i live lyd branchen ved at give lydteknikere med en dynamisk mikrofon, der har stort set ingen Proximityeffekten, en beherskelse af off-axis afvisning og en output nøjagtighed, der kræver ingen af tilstedeværelse toppe eller roll-offs, der er typiske for andre dynamiske mikrofoner.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Ben Peppiatt, der er blevet kontaktet!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

VINDE en Freshman RENOC akustisk-guitar, værd 1,926

Vi giver dig chancen for at vinde en Freshman RENOC elektro-akustisk guitar i en farve efter eget valg. Vælge fra lilla, blå, sunburst eller naturlige i vores nyeste konkurrence.

Den Freshman RENOCBL er en overkommelig electro akustisk folkemusik guitar med en solid bygge designet til at modstå års gigging og livet på landevejen. Renegade guitarer er designet til at rumme et mindre budget uden at ofre noget af kvalitet, Freshman er kendt for.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Sam Dockery, der er blevet kontaktet!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

VINDE en Samson gå Mic Tilslut, bærbar Stereo USB mikrofon, værd 697

Vi giver dig chancen for at vinde 1 af 5 Samson gå Mic forbinde, bærbar Stereo USB mikrofoner, i vores nyeste konkurrence.

Den Samson gå Mic Tilslut er portable stereo USB-mikrofon, en af de mest avancerede studio løsninger til computer optagelse og VoIP-kommunikation. Ved hjælp af patenterede Sound fokus vifte kombineret med patenteret larmen ophævelse teknologi, skaber gå Mic en unik pickup mønster, der fokuserer mikrofoner følsomhed over for den ønskede lydkilde.

Mikrofonen også leveres med Samson lyd dæk software. Dette er både Windows og iOS kompatibel. Lyd dæk giver matrixen fokus skal være placeret og slås til eller fra. Når matrixen er sæt, alle lyd, der stammer fra fokusområdet reduceres betydeligt, at sikre kun ren og høj-integritet lyd er fanget. Ideel til mobil optagelse, konferencer eller forretningskommunikation.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderne vil blive kontaktet snarest!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Tidligere konkurrencer

VINDE en Aerodrums Air trommespil Perkussion Instrument med USB-kamera, værd & pund 1,297,99

Vi giver væk en Aerodrums Air trommespil Perkussion Instrument med USB kamera, i vores nyeste konkurrence.

Aerodrums er en air-tromme instrument, der kører på din computer og bruger et Playstation Eye-kameraet til at forstå, hvad du spiller.

Meget kompakt og bærbar, næsten lydløs, overkommelige og udtryksfulde er dette den perfekte gateway til trommespil for begyndere eller en kreativ og sjov værktøj for erfarne trommeslagere søger for at eksperimentere med alliker og prøver.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Natalie Beard, der er blevet kontaktet!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Vind et sæt af Flare Audio In-Ear Monitors, værd 1,694

Vi giver væk en række blusser Audio R2A Aluminium In-Ear Monitor hovedtelefoner i sort, i vores nyeste konkurrence.

Flare Audio R2 er reference kvalitet hovedtelefonerne designet til både professionel monitor og Hej-fidelity personlige lytter applikationer.

Byder på et unikt tuned kabinet bearbejdet fra en solid bar af aerospace grade aluminium, precision design og konstruktion resultater i en elegant og raffineret look kombineret med hårdt iført holdbarhed.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Chris Hopkinson, der er blevet kontaktet!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Jul Giveaway - Vind en Pearl Snare Tromme, værd 5,081!

Efter Chrismas vi giver dig chancen for at vinde en Pearl mestre Premium Snare Tromme, værd 5,081!

Pearl's mestre Premium serie lilletromme indslag revolutionerende drejelige lugs, der sikrer perfekt spænding stang for at slæbe justering for optimal hoved siddepladser og præcision tuning for den bedste snare mulige lyd. MasterCast trykstøbt hoops, rustfrit stål spænding stænger, innovative «Golden Ratio» luftskrue for øget angreb og lodret pull SR-017 si alle kommer som standard på disse spektakulære lilletromme.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Thomas Wightman, der er blevet kontaktet. Tillykke!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Jul Giveaway - Vind en Aston mikrofoner oprindelse kondensatormikrofon og Rycote shock mount, værd 3,078!

I tiden op til jul giver vi dig chancen for at vinde en Aston mikrofoner oprindelse kondensatormikrofon og en Rycote shock mount, værd 3,078!

Aston oprindelse, reme i Storbritannien, er en højt ydende cardioid kondensatormikrofon alsidig nok til brug med de fleste instrumenter, selv om det excellerer på akustisk guitar og vokal. Det giver direkte, glat og intim lyd til en naturlig, autentisk optagelse.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er James Michael Clarke, som er blevet kontaktet.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Jul Giveaway - Vind en produktion pakken værd 6,059.66!

I tiden op til jul giver vi dig chancen for at vinde en metriske Halo produktion bundt, hvilke funktioner syv premium plug-ins: Halo verbum, Multiband Dynamics, Precision DeEsser, forbigående Control, Channel Strip 3, karakter og Multiband Expander, værd 6,059.66.

Metriske Halo produktion bundle for AAX / Audio Units er designet til at tage de mest integrerende dele af musikproduktion som rumklang, de esser, tube-lignende varm lyde og mere til at tage dine optagelser til det næste niveau.

Metriske Halo produktion bundt virker med de fleste digitale audio arbejdsstationer (alliker).

Systemkrav:

Mac OS X 10.6.8 eller nyere. Intel Processor. AU, VST eller AAX (Pro Tools 10, 11 & 12 DSP * & indfødte) vært. 32 & 64 bit.

Windows 7 eller nyere. Intel Processor. VST eller AAX (Pro Tools 10, 11 & 12 DSP * & indfødte) vært. 32 & 64 bit.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Gary Sharman, der er blevet kontaktet.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Jul Giveaway - Vind en hjem optagelse setup, værd 4,839,00!

I tiden op til jul giver vi dig chancen for at vinde en hjem optagelse setup, herunder; en Rode NT1-A vocal optagelse pack, en PreSonus iTwo Audio Interface og et par og et PreSonus Eris E4.5 aktive studie monitore, værd 4,839,00.

Hjem optagelse setup er den ideelle måde at optage dine musikalske ideer direkte ind på din Mac, PC, bærbar computer eller iPad og opnå professionelle resultater.

Den Rode NT1-A har alt hvad du behøver for at starte optagelsen i dit hjemmestudie. Denne fantastisk værdi pakke funktioner på Rode NT1-A cardioid kondensatormikrofon, SM6 shock mount, pop skjold, høj kvalitet XLR kabel, mikrofon-støvhætten og en instruktions DVD. Desuden, efter optagelse denne mikrofon leveres med 10 års garanti.

Den PreSonus iTwo lydkort leverer fantastisk kvalitet lyd optagelser fra klasse A mikrofon preamps og med sin evne til at forbinde til en iPad, du kan bruge dette lydkort sammen med andre relevante produkter til optagelse på flue eller endda på en generalprøve plads til at sætte dine ideer og optagelser ned.

Den kompakte men sonically fremragende Eris E4.5 studie monitore vil også bidrage til at afspille den lyd, du har optaget med en flad respons til at sikre, at du kan blande optagelser med tillid til at levere fremragende resultater fra dine optagelser.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Sam Vacant, der er blevet kontaktet.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Jul Giveaway - Vind en Scooby-Doo Ukulele og tilbehør, værd 465.97!

I tiden op til jul giver vi dig chancen for at vinde en Scooby-Doo Ukulele, tamburin og en guitar plekter sæt, værd 465.97.

Det er ideelt for enhver Scooby doo fan i alderen 4-årige og opad. Scooby og Shaggy ukulele er sjovt og let at spille, selv for begyndere. Strum for sjov eller udvikle din færdigheder yderligere, uanset hvad ukuleles altid lyd musikalske. Den har blød strygere og en tyndere hals til at gøre det lettere at spille. Og sammen med en tamburin og plectrums du vil være at gøre musik på ingen tid.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Aimee Bradley, der er blevet kontaktet. Tillykke!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Tidligere konkurrencer

Jul Giveaway - Vind en Peppa Pig Ukulele og tilbehør, værd 465.97!

I tiden op til jul giver vi dig chancen for at vinde en Peppa Pig Ukulele, shakers og en Peppa Pig tamburin, værd 465.97.

Denne officielle Peppa Pig produkt er designet til yngre spillere bare at komme igang med Ukulele. Den har blød strygere og en tyndere hals til at gøre det lettere at spille. Og sammen med de gyngende æg og tamburin der er masser af musikinstrumenter til at være kreative med.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Alice Corfield, der er blevet kontaktet. Tak til alle, der deltog i denne konkurrence!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Jul Giveaway - Vind en Adventure tid Oookulele og tilbehør, værd 571.97!

I tiden op til jul giver vi dig chancen for at vinde en eventyr tid Oookulele, rem og guitar plekter sæt, værd 571.97.

Denne officielle eventyr tid Oookulele, med Finn og venner på designet, er for yngre spillere bare at komme igang med Ukulele. Den har blød strygere og en tyndere hals til at gøre det lettere at spille. Og sammen med en rem og plectrums så at du vil være at gøre retfærdige musik på ingen tid.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Samuel JT Conway, der er blevet kontaktet.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Sort fredag Guitar Giveaway & ndash; VINDE en Blackstar forstærker, Silvertone guitar og tilbehør, værd 4,597!

Vi giver væk en stor gevinst hver dag fra nu indtil og inklusive sort fredag (27.11.15).

På den sidste dag af vores sorte fredag forfremmelse, vi & rsquo; re giver dig chancen for at vinde en Blackstar ID:Core Beam forstærker og en Silvertone 1303/U2 guitar, med tilbehør som en awesome guitar pakke.

Den Blackstar ID:Core stråle er den nyeste forstærker i den meget populære ID:Core serie, men med et par mere tilføjet funktioner. Bjælken giver dig mulighed for at streame musik direkte fra din smartphone eller tablet, og har toner egnet til elektrisk og akustisk bas guitar. De separate bas porte til hver højttaler sikre, at lyden vil oversætte godt til stævningen valgte guitar.

Parret med de Blackstar forstærker er en Silvertone 1303/U2 guitar, som er en tilbagevenden til 50 ' erne i sit design og stil og fastholder de samme funktioner og specifikationer findes på originalerne, som hjalp sætter deres navn på guitar verdenskort. Blackstar ID:Core stråle

Desuden Silvertone guitarer, som nu udelukkende fordeles i Storbritannien fra Gear4music.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Andrew Kelly, der er blevet kontaktet. Tak til alle, der deltog i denne konkurrence!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Sort fredag Tromme Giveaway & ndash; Vind et udvalg af top-brandede tromme tilbehør, værd 4,839!

Vi giver væk en stor gevinst hver dag fra nu indtil og inklusive sort fredag (27.11.15).

På den fjerde dag, vi & rsquo; re giver dig chancen for at vinde 500 GBP & rsquo; s værd af tromme tilbehør. Bestående af Pearl bækkener, Remo tavs slagkasser hoveder, en Natal Adante Cajon, Mapex snare, en mursten af Promark trommestikker og meget, meget mere.

Sådanne tilbehør vil være en fremragende akkompagnement til opsætninger af spirende og oplevet trommeslagere ens.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Craig Edwards der har været kontaktet. Tak til alle der kom ind.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Sort fredag sangskriver Giveaway & ndash; Vind en Shure Mic & Interface og en akustisk Guitar pakke værd 3,649!

Vi giver væk en stor gevinst hver dag fra nu indtil og inklusive sort fredag (27.11.15).

På den tredje dag, vi & rsquo; re giver dig chancen for at vinde en Shure MV51 MOTIF mikrofon, MVi MOTIF audio lydkort og en Single Cutaway Electro Akustisk Guitar, fra Gear4music i Sunburst med tilbehør.

Tilbehør inkluderer en sort guitar rem og 3m jack kabel til at hjælpe med at fuldføre denne præmie.

Rækken bærbar MOTIF er Shure & rsquo; s svaret at optage store klingende lyd på farten med intuitiv kontrol, smart teknologi og retro design til hjælpe med at opnå kvalitetsresultater. Og kombineret med den alsidige single-cutaway elektro-akustisk guitar du har en fantastisk sanger og sangskriver pakke til at optage din musik.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Dan Davies, der er blevet kontaktet. Tak til alle der kom ind.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Sort fredag Software Giveaway & ndash; VINDE Toontrack Superior Tromme Software & ekspansion packs, værd 3,068!

Vi giver væk en stor gevinst hver dag fra nu indtil og inklusive sort fredag (27.11.15).

På den anden dag, vi & rsquo; re giver dig chancen for at vinde en Toontrack Superior Drummer og den SDX Progressive støberi og EZX Progressive udvidelsespakker.

Beskrevet af Rhythm magazine som & lsquo; en yderst imponerende pakke og muligt bedst i sin klasse & rsquo; Superior Drummer tillader brugernes hen til programmet trommer og percussive elementer fra 20GB af prøver, der anvendes af professionelle lydteknikere og kunstnere både.

Progressive støberi og progressive udvidelser, indspillet af australske ingeniør/producer Forrester Savell tilføje endnu mere prog rock og metal lyde til din sonic arsenal at sikre du har de bedste tromme lyde tilgængelige for dig.

Undersøg venligst gældende for kompatibilitet.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Will Pitchfork, der er blevet kontaktet. Tak til alle der kom ind.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Sort fredag Synthesizer Giveaway & ndash; Vind en Akai klangfarve Wolf Synthesizer, værd 2,855!

I tiden op til sort fredag vi giver væk en stor gevinst hver dag fra nu af og indtil og inklusive sort fredag (27.11.15).

På den første dag, vi & rsquo; re giver dig chancen for at vinde en Akai klangfarve Wolf Analog 4-stemme polyfoniske Synthesizer!

Akai klangfarve Wolf Analog Synthesizer er en 4 stemme polyfoniske kompakt synthesizer, der inkorporerer 25 høj kvalitet brugerdefinerede Akia pro nøgler og evnen til at blive brugt som 4 mono synths, en 4-stemme Chorus eller en 4-stemme polysynth. Også byder tilpasselig stemmer, 32 trin sequencer for hver stemme, LED display og oktav kontrol.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Charlie Beresford der har været kontaktet.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her .

Vind et elektro-akustisk Takamine GD71CE-BSB guitar, værd 3,862!

Vi & rsquo; re uddeling en elektro-akustisk Takamine GD71CE-BSB guitar i vores nyeste konkurrence.

Desuden modtage 10 løbere op vil hver en Korg Rimpitch tuner.

Takamine GD71CE-BSB er et smukt udformet elektro-akustisk guitar har en præmie lyd med en kompakt krop at gøre det lettere for mindre aktører eller dem på farten. Den indbyggede preforstærker sikrer du kan sætte denne lige ind i et PA-system og bevarer det store Takamine lyd. Der er også en indbygget tuner på guitaren.

Korg Rimpitch er en tuner, der passer direkte ind i de fleste akustisk guitar soundholes giver mulighed for nem justering på en praktisk synsvinkel.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Holly Pasha, der er blevet kontaktet.

Løbere op er: Peter Kerry, Graeme Mitchell, Gareth Stacey, Brooke par, Thomas Emery, Jack Ross, Noah Snyder, David McGregor,

Ellie Phoenix og Susanne C. Schola. Hver runner up er også blevet kontaktet af deres metode til konkurrencebidrag.

Tak til alle, der har indtastet!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

Vind en Yamaha LJ6ARE Akustisk Guitar, værd 4,588!

Vi giver væk en Yamaha LJ6ARE akustisk guitar i vores nyeste konkurrence.

Yamaha LJ6ARE-SB er en nyligt re-designet Electro akustiske Guitar til at fejre deres 40 års jubilæum, og byder på en Solid Engelmann Spruce Top, akustisk resonans ekstraudstyr behandling og passiv under sadlen piezo Pick-up.

Yamaha's L-serien akustiske guitarer har eksisteret i 40 år, en revered linje af håndlavede akustiske guitarer kendt for deres tonale kvalitet, fint tone træsorter og upåklagelig håndværk.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Victoria Brewster, der er blevet kontaktet. Tak til alle der kom ind!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

VINDE et par Focal Alpha 65 studio monitorer, værd 4,162!

Vi & rsquo; re at give væk et par Focal Alpha 65 studio monitorer i vores nyeste konkurrence.

Alpha 65 fungerer lige så godt med instrumental musik som med elektronisk musik, og er kendetegnet ved sin store alsidighed.

Den Focal Alpha 65 er en aktiv studio monitor byder på en 6,5" bas-driver og en 1" aluminium inverteret dome diskant. Ideel til elektronisk musik producenter, DJs og home recording studios, Alpha-serien fra Focal har to forskellige indgange til tilslutning af to kilder, XLR og RCA, som altid er aktive.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Bron Bury, der er blevet kontaktet. Tak til alle, der har indtastet!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

Tidligere konkurrencer

VINDE en Yamaha HW680W tromme Hardware sæt, værd 2,478!

Vi & rsquo; re uddeling en Yamaha HW680W Tromme Hardware sat i vores nyeste konkurrence.

Denne tromme hardware af Yamaha kan prale af dobbelt-afstivet konstruktion for ekstra stabilitet og er også let og robust til trommespil af alle genrer, selv tunge rockmusik!

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Neil Gee, der er blevet kontaktet. Tak til alle der kom ind!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

Vind en Cutting Edge QSC Powered PA System, værd 19.700!

Vi & rsquo; re uddeling en QSC TouchMix 16 digitale Mixer og et par QSC K12 PA Monitors i vores nyeste konkurrence.

For at indtaste konkurrence bare vise os et foto af din nuværende musikalske sat op fra en Hi-Fi til en guitar - Sørg for, at det er kreative og gør os smil! Vinderen vil blive den bedste foto som besluttet af QSC og Gear4music.

QSC TouchMix 16 Control, en digital mixer, der kan huske og gemme blander, har en wireless styre app (for både iOS og Android-enheder), indbyggede effekter og multitrack optagelse & ndash; catering til både live og studie programmer.

Perfekt supplement til TouchMix, vi er også at give væk et par letvægts K12 PA Monitors byder på 2.000 watt af kontinuerlig strøm & ndash; gør dette professionelle setup den ideelle live rig til alt fra akustiske duoer, loud rockbands og DJs.

Denne konkurrence er nu lukket. Vinderen er Chris Dodd, der er blevet kontaktet. Tillykke, Chris!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

VINDE en Vox AC15C1 ventil forstærker, værd 4,636.00

Vi giver væk en Vox AC15C1 custom Guitar Forstærker i vores nyeste konkurrence.

Den Vox AC15C1 ventil forstærker tilbyder maksimal tonale smidighed og har været forstærker valget for utallige guitarister i hele verden. Siden den første introduktion i 1958, Vox har trukket på mere end 50 år af amp-bygning ekspertise til at oprette AC15C1 ventil forstærker.

Palma violer på VOX AC15C1: & ldquo; 2 x ac15c1. Der er ikke noget acceptabelt alternativ. Det kan være svært at få dem men forvisset, du vil have en langt bedre show, hvis du gør! & rdquo;

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til Bradley James Taylor!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

VINDE et par Samson Resolv SE6 aktive studio monitorer, værd 2,710,00

Vi giver væk et par Samson Resolv SE6 aktive studio monitorer i vores nyeste konkurrence.

Den Samson Resolv SE6 er et re-design af den oprindelige A-serie studio reference monitor, med en mere præcis lydgengivelse og et elegant nyt look. Disse aktive studio monitorer er ideel til post-produktion, hjem optagelse eller studiet for projektet.

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til Graham McLow!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

VINDE et par Samson Resolv RXA5 aktive studio monitorer, værd 2,691.00

Vi giver væk et par Samson Resolv RXA5 aktive studio monitorer i vores nyeste konkurrence.

Den Samson Resolv RXA5 forener de nyeste teknologiske udvikling højttaler og aktive elektronik til at skabe en ægte reference, professionelle studie monitor med en flad frekvensrespons.

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til Alan grå!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

VINDE et par Samson MediaOne 4a bluetooth monitore, værd 1,152.99

Vi giver væk et par Samson MediaOne 4a bluetooth monitore i vores nyeste konkurrence.

Den Samson MediaOne 4A Active Studie Monitors er designet til alle dine multimedie behov. Uanset om du er til musik, videoer eller gaming vil disse 40 watt monitore producere høj kvalitetslyd kræves for at fuldføre erfaringen.

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til Benjamin-Jack Charles!

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

VINDE en fuld Band generalprøve Setup!

Vi har flød på London Stock Exchange! For at fejre denne store præstation har vi besluttet at holde vores største konkurrence nogensinde – giver vi væk en fuld band generalprøve setup!

Prisen inkluderer et PA-system, elektroniske trommesæt, digital piano, guitar, ampere, hovedtelefoner og meget mere.

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til Jack Tavener!.

For fulde betingelser og vilkår, Klik her.

Vind 1 af 10 Pedaltrain præmier når du køber nogen MXR Pedal

Vi uddeling 10 Pedaltrain pedal bestyrelser og gig poser i vores nyeste konkurrence.


Præmier inkluderer:

Denne konkurrence er nu lukket. MXR pedaler købt efter 20 februar 2015 ikke vil være støtteberettigede. Vinderne vil blive kontaktet snarest.

For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

VINDE 1 af 3 Samson USB mikrofoner, værd op til 1,345.99

Vi giver væk en Samson USB mikrofon til tre vindere i vores nyeste konkurrence.

Vælg mellem chancen for at vinde en Samson gå Mic direkte, meteoritten eller Pro C01U kondensator mic. Alle er ideel til YouTubers, podcasting, video-chat og FaceTime.

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vinderne, Linda Christie Gardiner (CO1U Pro), Robin Couwenberg (gå Mic direkte) og Iain Moore (meteorit)!


For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

VINDE en Novation Audiohub 2 x 4 Audio Interface, værd 1,539,99

Vi giver dig chancen for at vinde en Novation Audiohub 2 x 4 Audio Interface og USB hub!

Den Novation Audiohub er en USB audio lydkort med Focusrite lyd indeni. Lavet til høj kvalitet elektronisk musikproduktion, Audiohub 2 x 4 funktioner to ultra-lav latency indgange og fire super-højt output, og kraftoverførsel op til tre andre USB-enheder med sin indbyggede USB 2.0-hub.

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vinderen, Sean Fair McCole.

For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

Jul nedtællingen - vind en musik mand Sterling bas underskrevet af Dougie fra McBusted, værd 15,815

Vi giver dig chancen for at vinde en stor præmie hver uge fra nu indtil den store dag med vores jul nedtællingen konkurrence!

Med bare en uge til at gå, kan du vinde en Ernie Ball musik mand Sterling bas guitar, underskrevet af Dougie fra McBusted.

Musik mand Sterling bas har en lyse og naturlige tone, med en 2-bånds aktiv preforstærker til at give dig kontrol over lydstyrke, bas og diskant for maksimal fleksibilitet, samtidig med at finde din lyd. En slank satin hals er ikke-blank, lade dig lege med hastighed. Denne bas er blevet undertegnet af Dougie Poynter, bassist i pop supergruppe McBusted.


Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vinderen, Kayleigh (@neonjaureguii)!

For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

Jul nedtællingen - vind 1 af 2 ESP LTD H-208 8-strenget guitar, værd 3,465

Vi giver dig chancen for at vinde en stor præmie hver uge fra nu indtil den store dag med vores jul nedtællingen konkurrence!

Med to uger tilbage, kan du vinde 1 af 2 ESP LTD H-208 8-strenget guitar, blot fortælle os, hvorvidt jer ville gerne den højrehåndede eller venstrehåndet model.

Den ESP LTD H-208 8-strenget har en resonant basswood krop, kombineret med ESP'S LH-308 pickupper, tilbyder en dyb og rig tone, der vil blæse alt andet væk. Forvent bas-lignende lyde fra dette 8-streng, en fantastisk add-on til enhver heavy metal spiller lineup. Vælg mellem de højrehåndede eller venstre hånds ESP LTD H-208!


Denne konkurrence har nu lukket vinderne er: Zach Glasby (højre hånds) og Richard Somner (venstre hånds). Tillykke!

For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

Jul nedtællingen - vind en Akai rytme Wolf, værd 1,442!

Vi giver dig chancen for at vinde en stor præmie hver uge fra nu indtil den store dag med vores jul nedtællingen konkurrence!

Med tre uger til at gå, kan du vinde en Akai rytme Wolf Analog Synth og Tromme maskine.

Den Akai rytme Wolf er en analog synth og tromme maskine, der kombinerer en fem-stemme trommemaskine og en enkelt oscillator bas synth, med en 100% analogsignal sti.


Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vinderen, Mike King!

For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

Jul nedtællingen - vind en Pedaltrain Volto genopladelige Pedal Power Supply, værd 765!

Vi giver dig chancen for at vinde en stor præmie hver uge fra nu indtil den store dag med vores jul nedtællingen konkurrence!

Med fire uger til at gå, kan du vinde en Pedaltrain Volto genopladelige 9V pedal strømforsyning.

Den Pedaltrain Volto er en Super-tynde strømforsyning med to udgange, ideel til on-the-go pedal brugere med mindre opsætninger. Det er også mere stille end de fleste traditionelle AC strømforsyninger. Med to power output og mulighed for at daisy-chain flere elkabler, du kan drive flere pedaler på én gang!


Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vinderen, Jody Bray.

For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

Vind en Yamaha Front Surround Soundbar-System værd 3,862!

Vi giver væk en Yamaha YAS-203 Front Surround Soundbar System i vores nyeste konkurrence.


Yamaha YAS-203 Front Surround Soundbar System huser en digital forstærker med en kraftig, klar lyd, perfekt til nedsænkning dig selv i alle denne vinter film og tv. Du kan også streame musik gennem YAS-203 Soundbar, ideel til fest sæson!

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vinderen, Joanna Malin-Burke!

Held og lykke!

For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

VINDE en stereopar Sennheiser MK4 mikrofoner, plus tilbehør, værd 6,959

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vinderen, Andie Brown!

Vi giver væk en Sennheiser MK4 mikrofon par og tilbehør i vores nyeste konkurrence.


Ideel til professionelt studie brug, projekt studios og hjem optagelse, den Sennheiser MK4 store mellemgulvet kondensatormikrofon har en naturlig og varm lydgengivelse og høj følsomhed. Pakken inkluderer to MK4 mikrofoner, klemmer, shockmounts og poser, plus vi vil smide i to boom stande og to 6m XLR kabler.


For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

VINDE et par Wharfedale Titan 12D Active højttalere

Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vinderen, Natalie Baugh.


Titan D højttalere indslag klasse D forstærker teknologi, hvilket gør dem mere effektive og kraftige, endnu lettere end de tidligere Titan generationer. Avanceret, multi-band Qubit dynamisk behandling tillader systemet at være finjusteret lyden bliver naturlig og mere åben.

For fulde detaljer skal du læse følgende vilkår og betingelser.

VINDE en Zoom H5 Portable Recorder værd 2,216

Denne konkurrence har nu lukket. Tillykke til vinderen, Christopher McNally!

Vi giver væk en Zoom H5 Portable Recorder med udskiftelige kapsler i vores nyeste konkurrence.

Den Zoom H5 har alt hvad du behøver at oprette multitrack optagelser, audio til video, podcasting eller udsendelse. Du kan bruge den Zoom H5 hurtigt optage nogen ideer, du har på farten i høj kvalitet.

VINDE en af de fem Freshman guitarer!

Vi giver væk en Freshman Guitar til 5 heldige vindere i vores nyeste konkurrence.


Denne konkurrence har nu lukket tak til indtastning. Vinderne er:

 • Paul Moffatt (via Facebook): Freshman FA1AN Maple Ridge folkemusik Cutaway Electro Akustisk Guitar, naturel
 • Jo Lockie (via E-mail): Freshman FA1DNS Maple Ridge Dreadnought Acoustic Guitar, naturel
 • David Morrall (via E-mail): Freshman FA1AM Maple Ridge folkemusik Cutaway Electro-Akustisk Guitar
 • Stuart Payne (via Facebook): Freshman REND12 Renegade Dreadnought 12 strenget akustisk Guitar
 • @littleliamsdad (via Twitter): Freshman RENOCNAT Renegade folkemusik Cutaway Electro-Akustisk Guitar


 • Maple Ridge guitarer er perfekt til guitarister på et mindre budget, uden at gå på kompromis på kvalitet. De er den perfekte introduktion til den Freshman guitar lyd, med en solid en grade sitka dæk af gran. At sikre en komfortabel indsats og en høj standard af finish, du ønsker at spille din Renegade serie Freshman Guitar igen og igen, hvilket er gode nyheder, hvis du er en udvikler eller nybegynder guitarist. Freshman guitarer er designet og bygget i Storbritannien.

  VINDE en Native Instruments Maschine MK2 i Limited Edition guld værd 4,733

  Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til Jamin Nimjah, fra Edinburgh. Der er kun 100 Limited Edition guld Maschine MK2 controllere i Storbritannien, og vi giver dig chancen for at vinde en!

  Den Limited Edition guld Maschine MK2 er ideel til brug på scenen eller i studiet, med følsomme farvekodede pads at lade dig 'Se' du lyde. Maschine MK2 blev stemt bedste Live Performance værktøj på MIPA Awards 2013.

  Vind en Korg MS-20 mini monofoniske Analog Synthesizer!

  Denne konkurrence er nu lukket. Vi gav væk en Korg MS-20 mini, en mindre, men ikke mindre ikoniske version af Korg's MS-20 synthesizer, brugt af holder af Daft Punk og Portishead. MS-20 mini har været skrumpet ind til 86% af den oprindelige størrelse, men indeholder stadig et ikonisk analog filter og alsidig lappe muligheder for en autentisk analog lyd.


  Tillykke til vinderen, Peter Rand fra Bromborough.

  Vind 1 af 3 par Sennheiser hovedtelefoner

  Vi gav væk 3 par af seneste Sennheiser HD hovedtelefoner.

  Præmie 1: Sennheiser HD8 DJ Professional hovedtelefoner. Levere den sandeste mulige lyd og sande virkning af den musik, du producerer, er Sennheisers nye HD8 hovedtelefoner lavet til DJs. De har overlegen komfort, drejes ørerne og kommer med en solid kuffert at holde dem beskyttet, når du er på farten.
  Præmie 2: Sennheiser HD7 DJ Professional hovedtelefoner. HD7s er blevet udviklet med nogle af verdens top DJs, og er inspireret af signatur lyden af HD25s, tunet specielt til DJs, der skal fokusere på slå matching og rytme.
  Præmie 3: Sennheiser HD6 Mix professionel producent Studio hovedtelefoner. Ideel til studiet, HD6 Mix hovedtelefoner er komfortable med en præcis og velafbalanceret lyd til blanding og monitor.

  Konkurrencen er nu lukket. Tillykke til vinderne Graham Lee fra Middlesex, Lisa Owen fra Surrey og David ligtorne fra Liverpool.

  Vinde Marshall køleskab

  Konkurrencen er nu lukket. Vi tælles 51 øl. Tillykke til Karen Elise Hansen, fra Logstor, Danmark, der blev plukket tilfældigt fra alle dem, der korrekt besvarede spørgsmålet "hvor mange øl kan vi passe i køleskabet?" med '51'.

  Marshall køleskabet er lavet af ægte Marshall ampere dele, herunder sort ærgre klud samt Klassisk hvid rørsystemer og den ikoniske Marshall logo. Det er en fantastisk add-on til enhver øvelse rum eller mand hule!


  Vinde en komplet PreSonus optagelse Kit

  Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vinderen, Sally Pitt-Hartley fra West Sussex!

  PreSonus AudioBox Studio komplet optagelse Kit omfattede en USB-interface og USB-kabel, Studio en kunstner indspilning og produktion software, HD7 Studio monitor hovedtelefoner og en M7 studio kondensatormikrofon med kabel.

  Vi vil også kastede i et par Eris E5 Active Studio monitore og højttalerkabler!

  Vinde en Bose Soundlink II Bluetooth Ambulant Højttaler

  Vi gav væk en Bose SoundLink II Bluetooth Mobile højttaler i vores første fotokonkurrence, hvor du var nødt til at vise os, hvor du nyde musik, kodning af dine fotos med #mygear4music.


  Konkurrencen er nu lukket. Vinderen er Jo Grindley, hvis foto fik os til at grine. Find og følg os på Instagram at se de vindende indrejse.

  Vind en Gibson Les Paul Studio Guitar!

  At fejre vores nye showroom åbning vi gav væk en Gibson Les Paul Studio.Les Paul Studio funktioner Gibson moderne klassikere humbucking pickupper, Min-ETune automatiseret tunere, en solid udskårne ahorn top på en mahogni krop og en hurtig 60s stil mahogni hals med Granadillo gribebræt.


  Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vores vinder Fred Heeks fra Lancashire!  5 chancer for at vinde en Avid Audio Interface!

  Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til vores vindere! Mandag: David Heath-Whyte, rette svar: 'a. Pro Tools Express'. Tirsdag: Bob Almond, rette svar: c. 28. Onsdag: Simon Romer, rette svar: d. alle de ovennævnte. Torsdag: Robbie Cole, rette svar: c. begge. Fredag: C. Hughes, rette svar: Ja, Express Crossgrade aktivisering Card.

  Vinde en Yamaha MOXF6 Synthesizer keyboard og sag

  Denne konkurrence er nu lukket.Vinderen er Matt Harris, fra Leeds. Da vi fortalte Matt havde han vundet, sagde han, "Jeg var helt chokeret over at finde, at jeg faktisk havde vundet! Jeg har aldrig træde konkurrencer, så det var en fantastisk overraskelse. Jeg kan ikke vente med at spille og eksperimentere med det!"

  Vind en Fret King Super-Matic Elektrisk Guitar!

  Denne konkurrence er nu lukket.Vinderen er Gwynn Parry, fra Wrexham. Gwynn var "helt forbløffet" for at høre, han havde vundet, siger, "sidste gang jeg vandt noget var omkring 25 år siden på en ferie lejr (174 på bingo!). Tak til både Gear4music og Fret-konge, jeg er helt glad!"

  Vinde en Gibson SG underskrevet af Stereophonics

  Denne konkurrence er nu lukket. Tillykke til Nick Hiles, vinder af vores konkurrence om Stereophonics! Er her han med sin Gibson SG, underskrevet af bandet, og han vil være at se dem live i Leeds.