White Horse Guitar Forstærkere

Gear4Music.com

White Horse fremstiller en lang række boutique, præmie-niveau elektrisk guitar Forstærkere ved hjælp af høj kvalitetskomponenter, kvalitet håndværk og senest i guitar forstærker teknologi. View All Information

White Horse Guitar Forstærkere

Første 0 produkter viser

Lær mere om Guitar Forstærkere

En guitar forstærker er en enhed, der forbinder til elektriske, Elektrisk/Akustisk eller bas guitarer og konverterer deres signaler til lyd, som derefter er fremstillet gennem en højttaler. De er væsentlige elementer til elektriske guitarister og bassists og en række forskellige modeller er tilgængelige til at imødekomme musikere behov.

Der findes to hovedtyper af guitar amp: combo forstærkere - som indeholder forstærker og højttalere i et enkelt kabinet- og enkeltstående hoved forstærkere, der kræver højttalere kan forbindes separat. Formålet med forstærker bestemmer hvilken type guitarist bør se bruge, samt størrelse og mængden strøm kræves. Elev søger en guitar forstærker blot så de kan lære guitar normalt gå til øvelse forstærkere, som har tendens til at være relativt små og lav-styret og falder ind under kombinationsboksen Kategori. De ønsker at spille levende eller oprette en bestemt type af lyd, dog kan finde hoved enheder og adskille kabinetter bedre passer til deres behov.

Guitar Forstærkere nyheder

Fremtid omdefineres: Roland Blues Cube britiske EL84, BOSS MS-3

Nyeste fra Roland's fremtid omdefineres, Blues Cube britiske EL84 modificeret og MS-3 Multi effekter Switcher sæt guitar Fællesskabet ild i forventning... Mere »

Nye Fender Mustang første nogensinde Wi-Fi kompatible forstærker

Udnytte wireless teknologi til at hjælpe spilleren opnå problemfri afspilning, nye Mustang serien er det første skridt ind i en fager ny verden af forstærkere.... Mere »

Korn's Brian Welch giver Downlow på Orange's Rockerverb

Citere Rockerverb MKIII 50W som integreret del af bandene definitive guitarlyd, Welch forklarer i detaljer, hvor vigtig Orange ampere er til Korn's tone.... Mere »