Guitarforstærkere | Elektrisk guitarforstærkere

Guitar Forstærkere hjælper med at definere en guitarists lyd. Combo forstærkere er ideelle til dem, der ønsker alt i én løsning. Mens combo forstærkere vil have tonale kontrolelementer og nogle effekter, lyden kan ændres yderligere ved at tilføje pedaler i kæden. Combo forstærkere er ligetil, Tilslut og spil. Forstærker hoveder og højttaler kabinetter tillader forskellige og ofte større lyde.

View All Information

Mest populære guitarforstærkere

Første 21 produkter viser

Guitar Forstærkere oplysninger

Guitar Forstærkere kan groft opdeles i to kategorier; Combo forstærkere, som inkluderer de forstærker og højttalere i samme kabinet, såsom Peavey Valveking og separat forstærker regeringscheferne med eksterne højttaler førerhuse, såsom Orange Terror-serien.

Combo forstærkere tilbyde fantastisk lyd i en yderst bærbar pakke og ofte har bygget i extras såsom fjeder rumklang eller effekter.

Forstærkere konstrueret af separat kabinetter og hoveder er ofte stillede af dem, der ønsker at afprøve forskellige kombinationer af set-up at udføre en bestemt tone.

Vi har altid den bedste lydende og mest populære forstærkere tilgængelige, herunder berømte Forstærkere såsom de Vox Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

Som en generel regel, Solid State forstærkere giver skarpe, klare rene toner, der har masser af angreb og er lydhøre over for spiller. De kræver mindre vedligeholdelse, og har mindre dele, der forventes at gå galt med dem.

Tube Forstærkere anses for deres usædvanlige varme og fedt, tyk tone. Du kan opnå en stor naturlige forvrængning gennem en tube amp. Fra tube forstærker til tube forstærker er der en større variation i lyd også.

Guitar Forstærker nyheder

Blackstar lancere nye V2 sortiment

Den nye generation af deres anmelderroste ID Core sortiment, Blackstars V2 modeller løfte legendariske tone og ekstraordinære alsidighed... Mere »

Roland annoncere flere nye udgivelser, der bygger på nogle af deres største Hits

Vi introducerer AD-2 akustisk Amp, CP-1 X kompressor og JC-22 Jazz Chorus Guitar forstærker... Mere »

Line 6 lancere Spider V række

Med et væld af nye funktioner, har Spider V revolutionerede digital forstærkning?... Mere »

Boss Katana guitarforstærkere kommer snart til Gear4music

Boss lancere deres nye Katana serie af guitarforstærkere.... Mere »