Guitarforstærkere | Elektrisk guitarforstærkere

Guitar Forstærkere hjælper med at definere en guitarists lyd. Combo forstærkere er ideelle til dem, der ønsker alt i én løsning. Mens combo forstærkere vil have tonale kontrolelementer og nogle effekter, lyden kan ændres yderligere ved at tilføje pedaler i kæden. Combo forstærkere er ligetil, Tilslut og spil. Forstærker hoveder og højttaler kabinetter tillader forskellige og ofte større lyde.

View All Information

Mest populære guitarforstærkere

Guitar Forstærkere oplysninger

Guitar Forstærkere kan groft opdeles i to kategorier; Combo forstærkere, som inkluderer de forstærker og højttalere i samme kabinet, såsom Peavey Valveking og separat forstærker regeringscheferne med eksterne højttaler førerhuse, såsom Orange Terror-serien.

Combo forstærkere tilbyde fantastisk lyd i en yderst bærbar pakke og ofte har bygget i extras såsom fjeder rumklang eller effekter.

Forstærkere konstrueret af separat kabinetter og hoveder er ofte stillede af dem, der ønsker at afprøve forskellige kombinationer af set-up at udføre en bestemt tone.

Vi har altid den bedste lydende og mest populære forstærkere tilgængelige, herunder berømte Forstærkere såsom de Vox Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

Som en generel regel, Solid State forstærkere giver skarpe, klare rene toner, der har masser af angreb og er lydhøre over for spiller. De kræver mindre vedligeholdelse, og har mindre dele, der forventes at gå galt med dem.

Tube Forstærkere anses for deres usædvanlige varme og fedt, tyk tone. Du kan opnå en stor naturlige forvrængning gennem en tube amp. Fra tube forstærker til tube forstærker er der en større variation i lyd også.

Guitar Forstærker nyheder

Summer NAMM 2016: Fender annoncere ' 57 brugerdefinerede Tweed og Bassman 800 ampere

Fender har tilføjet fem nye produkter til deres omfattende udvalg af forstærkere.... Mere »

Blackstar annoncere 30 GBP Cashback på ID:Core Beam forstærker

Modtage £30 cashback på dit ID:Core stråle når køber mellem 4 April og 31 maj 2016.... Mere »

Musikmesse 2016: VOX afsløre Pathfinder 10 Denim og Pathfinder Union Jack i sort

VOX Pathfinder 10 forstærker tiltræder biker verden med nye, denim-klædte udgave.... Mere »

Marshall Tease nye hovedtelefoner på sociale medier

Marshall er indstillet til at afsløre en ny hovedtelefon senere i denne uge.... Mere »