Guitarforstærkere | Elektrisk guitarforstærkere

Guitar Forstærkere hjælper med at definere en guitarists lyd. Combo forstærkere er ideelle til dem, der ønsker alt i én løsning. Mens combo forstærkere vil have tonale kontrolelementer og nogle effekter, lyden kan ændres yderligere ved at tilføje pedaler i kæden. Combo forstærkere er ligetil, Tilslut og spil. Forstærker hoveder og højttaler kabinetter tillader forskellige og ofte større lyde.

View All Information

Mest populære guitarforstærkere

Guitar Forstærkere oplysninger

Guitar Forstærkere kan groft opdeles i to kategorier; Combo forstærkere, som inkluderer de forstærker og højttalere i samme kabinet, såsom Peavey Valveking og separat forstærker headsne med eksterne højttaler cabs, såsom Orange Terror-serien.

Combo forstærkere tilbyde fantastisk lyd i en yderst bærbar pakke og ofte har bygget i extras såsom fjeder rumklang eller effekter.

Forstærkere konstrueret af separat kabinetter og hoveder er ofte stillede af dem, der ønsker at afprøve forskellige kombinationer af set-up at udføre en bestemt tone.

Vi har altid den bedste lydende og mest populære forstærkere tilgængelige, herunder berømte Forstærkere såsom de Vox Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

Som en generel regel, Solid State forstærkere giver skarpe, klare rene toner, der har masser af angreb og er lydhøre over for spiller. De kræver mindre vedligeholdelse, og har mindre dele, der forventes at gå galt med dem.

Tube Forstærkere anses for deres usædvanlige varme og fedt, tyk tone. Du kan opnå en stor naturlige forvrængning gennem en tube amp. Fra tube forstærker til tube forstærker er der en større variation i lyd også.

Guitar Forstærker nyheder

Fremtid omdefineres: Roland Blues Cube britiske EL84, BOSS MS-3

Nyeste fra Roland's fremtid omdefineres, Blues Cube britiske EL84 modificeret og MS-3 Multi effekter Switcher sæt guitar Fællesskabet ild i forventning... Mere »

Nye Fender Mustang første nogensinde Wi-Fi kompatible forstærker

Udnytte wireless teknologi til at hjælpe spilleren opnå problemfri afspilning, nye Mustang serien er det første skridt ind i en fager ny verden af forstærkere.... Mere »

Korn's Brian Welch giver Downlow på Orange's Rockerverb

Citere Rockerverb MKIII 50W som integreret del af bandene definitive guitarlyd, Welch forklarer i detaljer, hvor vigtig Orange ampere er til Korn's tone.... Mere »

Stone Deaf FX indføre deres nye sortiment af forstærkere

Tilgængelig for køb nu på Gear4music, Stone Deaf's helt nye serie af forstærkere give den modern player en række tonale muligheder og størrelser til at udforske!... Mere »