Yamaha strengeinstrumenter

Gear4Music.com

Yamaha orkestrale strenge tilbyde hojeste kvalitet til den bedste mulige pris. Om starter ud som en nybegynder eller professionel musiker pa udkig efter et nyt instrument, har Yamahas orkester strenge sortiment noget for alle. Lige gennem violiner, bratscher, celloer og kontrabasser og i bade akustiske og elektriske udgaver, er Gear4music alt dækket. Herunder ibenholt fittings og massiv ahorn organer, instrumenterne, der ikke kun ser fantastisk men ogsa spille som du ville forvente en professionel standard model til at spille. Gennemse vores omfattende sortiment af instrumenter og tilbehør. View All Information

Yamaha streng instrumenter

Første 5 produkter viser

Om Yamaha strenge

Yamaha orkestrale strenge tilbyde hojeste kvalitet til den bedste mulige pris. Om starter ud som en nybegynder eller professionel musiker pa udkig efter et nyt instrument, har Yamahas orkester strenge sortiment noget for alle. Lige gennem violiner, bratscher, celloer og kontrabasser og i bade akustiske og elektriske udgaver, er Gear4music alt dækket. Herunder ibenholt fittings og massiv ahorn organer, instrumenterne, der ikke kun ser fantastisk men ogsa spille som du ville forvente en professionel standard model til at spille. Gennemse vores omfattende sortiment af instrumenter og tilbehør.

Relaterede strenge nyheder

Gear4music nu strømpe Hidersine

Hidersine orkester instrumenter anses for at være 'højdepunktet af feltet'.... Mere »

Eastman strygere produkter på lager fra Gear4music

Høj kvalitet Eastman violiner, bratscher, celloer og kontrabasser er nu tilgængelige på Gear4music.... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha indføre YEV serie af elektriske violiner

Med dens design inspiration fra den økologiske skønhed af træ, enkelhed i rene linjer og komfort i letvægts den nye YEV serie kombinerer design med innovative Yamaha lyd til at skabe en fantastisk live-performance instrument.... Mere »