Yamaha messinginstrumenter

Gear4Music.com

Yamaha messinginstrumenter repræsenterer benchmark af kvalitet med hensyn til design og fremstilling. De kommer i en række af trompeter, kornetter og basuner der er egnet til enhver nybegynder, helt frem til top of the range Neo tenor horn, tubaer og professionelle franske horn så der er noget for enhver messing spiller. View All Information

Yamaha Messinginstrumenter

Første 5 produkter viser

Om Yamaha messing instrumenter

Yamaha messinginstrumenter repraesenterer benchmark af kvalitet med hensyn til design og fremstilling. Ligner en studerende række trompeter Kornetter og basuner, der er egnet til enhver nybegynder spiller, helt frem til top of the range Neo tenor horn, tubaer og professionel fransk horn, er der noget for hver messing-afspiller.

Yamaha har mange stjerner i feltet byder pa forende messing dirigent Professor David King, tenor horn star Sheona White og isvaffel legende Philip McCann. Ved hjælp af deres input og erfaringer, Yamaha har udviklet et sortiment, der passer til behovene i den moderne musiker.

Messinginstrument nyheder

Gear4music besidder en af sidste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsdagen Model trompet i øjeblikket fortsat er en af de sidste modeller, der er i øjeblikket tilgængelig for køb i Europa.... Mere »

NAMM 2017: B og S MBX3 arv trompeter/Challenger trompeter

B og S meddele frigivelsen af deres professionelle MBX3 trompeter, mesterligt udformet og en fryd for øret, MBX3 bringe messing spille til nye fundet højder... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno kunstner Model 'New York' trompeter

Vi introducerer Yamaha YTR-9335 og YTR-9445 Custom serien trompeter.... Mere »