Yamaha bas guitar

Gear4Music.com

Yamaha bas guitar har et solidt ry for store, varme lyde og er favoritter hos jazz, funk og rock musikere. View All Information

Yamaha bas guitar

Første 61 produkter viser

Om Yamaha bas guitar

Som brand betragtes Yamaha på verdensplan som et varemærke af musikinstrumenter kvalitet. Foruden de populære Yamaha bas guitar, fremstiller de en overflod af andet udstyr, herunder elektriske guitarer, klaverer, PA og levende lyd samt trommesæt.

Yamaha elektrisk bas guitarer er kendt for deres kvalitet, bygget til at håndtere de højeste højder og de laveste nedture. Det er disse kvaliteter, der gør Yamaha bas en favorit af mange førende musikere på tværs af genrer.

Yamaha bas guitarer er almindeligt anvendt af nogle af de største basistnavne, herunder:

Michael Anthony af Van Halen
Billy Sheehan af hr. store og Steve Vai
Phil Lipscomb af Taproot
John Patitucci - Solo

Yamaha Basguitar nyheder

Yamaha's turné Custom Sæt gøre tilbagevenden på 2017 Summer NAMM

At gøre en længe ventede tilbagevenden, Yamaha's hæderkronede Tour Custom sæts er skrevet for at tage højde for den arbejdende trommeslager har behov for en robust og pålidelig arbejdshest.... Mere »

Yamaha afsløre MX88 Synthesizer i optakten til Superbooth

Udnytte innovative funktioner designet til at supplere det moderne klaver spiller, Yamaha's MX88 Synth tilbyder en re agtede design og fejlfri funktionalitet.... Mere »

Yamaha YSV-104 første Silent Violin til funktionen SRT Power System

Yamaha's nyeste post i en verden af lydløs violiner udnytter en stat-i-den - art SRT Power System til at forbedre og optimere din tone i en øvelse miljø... Mere »