Yamaha bas guitar

Gear4Music.com

Yamaha bas guitar har et solidt ry for store, varme lyde og er favoritter hos jazz, funk og rock musikere. View All Information

Yamaha bas guitar

Første 56 produkter viser

Om Yamaha bas guitar

Som brand betragtes Yamaha på verdensplan som et varemærke af musikinstrumenter kvalitet. Foruden de populære Yamaha bas guitar, fremstiller de en overflod af andet udstyr, herunder elektriske guitarer, klaverer, PA og levende lyd samt trommesæt.

Yamaha elektrisk bas guitarer er kendt for deres kvalitet, bygget til at håndtere de højeste højder og de laveste nedture. Det er disse kvaliteter, der gør Yamaha bas en favorit af mange førende musikere på tværs af genrer.

Yamaha bas guitarer er almindeligt anvendt af nogle af de største basistnavne, herunder:

Michael Anthony af Van Halen
Billy Sheehan af hr. store og Steve Vai
Phil Lipscomb af Taproot
John Patitucci - Solo

Yamaha Basguitar nyheder

Gear4music besidder en af sidste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25-årsdagen Model trompet i øjeblikket fortsat er en af de sidste modeller, der er i øjeblikket tilgængelig for køb i Europa.... Mere »

NAMM 2017: Yamaha annoncere nye Rydeen tromme serie

At bringe torden på dette års NAMM er Yamaha's nye Rydén serien. En nybegynder niveau sæt bygget til at holde, kan du forvente premium kvalitet på en knivspids af prisen.... Mere »

Yamaha annoncere uddannelsesmæssige App samarbejde med Flowkey

Ideel til de spillere, der trives i en intuitiv uddannelse miljø, Flowkey sætter dig ansvaret for din læring tilbyder et stort udvalg af indsigtsfulde værktøjer.... Mere »