Vox

Gear4Music.com

Vox har været fremstilling forstærkere i Dartford siden 1957. Vox forstærkere defineret lyden af 60's som Vox var tæt forbundet med The Beatles, en union, som stadig eksisterer i dag som Paul McCartney bevarer sin Hand Wired AC30 hoveder i sin nuværende tilbage linje. View All Information

Vox Topsælgere

Første 10 produkter viser

Om Vox

Vox sparket fra sin linje i guitar Forstærkere tilbage i 1957. Det tog kun et par år for AC15 og AC30 bliver instant legender, definere lyden af den britiske invasion for Storbritannien og resten af verden. Innitially brugt af bands som defineret 60 såsom The Who, The Kinks og The Yardbirds, Vox produkter blev senere brugt af hjernen maj, Rory Gallagher, The Edge og mange mere indflydelsesrige guitarister.

Vox er de fleste især kendt for deres Forstærkere. AC30 og AC15 popularitet enorme i i midten af 1960 ' erne når de blev meget populær i den britiske Rock scene med bands som The Rolling Stones og The Beatles, salgsindtægter den «Top Boost» kredsløb, der defineret den bevægelighed lyd. Til denne dag Vox forstærkere forblive relevante med nyligt lancerede produkter såsom de Vox Valvetronix fører vejen for Vox i en digital tidsalder.

Vox nyheder

NAMM 2017: Vox Custom serien, MV50, BC112/BC108, hovedtelefon Guitar forstærker

Med en stellar 2017 line op ved hånden Vox har endnu en gang viste sig for at være førere af innovation, giver en solid blanding af klassikere og moderne drejninger... Mere »

VOX annoncere AC, MINI5 og VT forstærkere i British Racing Green

Nogle af VOXer meget elskede favoritter er nu tilgængelige i en brand limited edition ny farve.... Mere »

Musikmesse 2016: VOX afsløre Pathfinder 10 Denim og Pathfinder Union Jack i sort

VOX Pathfinder 10 forstærker tiltræder biker verden med nye, denim-klædte udgave.... Mere »