Vox forstærkere

Gear4Music.com

Vox Forstærkere som relevante som de var dengang med guitarister Thom Yorke, Jonny Greenwood og Ed O'Brien fra Radiohead anvender nu Vox legendariske AC30 ampere. Hos Gear4music arbejder vi tæt sammen med Vox at tilbyde dig deres bedste produkter. View All Information

Vox Topsælgere

Første 11 produkter viser

Om Vox

Vox sparket fra sin linje i guitar Forstærkere tilbage i 1957. Det tog kun et par år for AC15 og AC30 bliver instant legender, definere lyden af den britiske invasion for Storbritannien og resten af verden. Innitially brugt af bands som defineret 60 såsom The Who, The Kinks og The Yardbirds, Vox produkter blev senere brugt af hjernen maj, Rory Gallagher, The Edge og mange mere indflydelsesrige guitarister.

Vox er de fleste især kendt for deres Forstærkere. AC30 og AC15 popularitet enorme i i midten af 1960 ' erne når de blev meget populær i den britiske Rock scene med bands som The Rolling Stones og The Beatles, salgsindtægter den «Top Boost» kredsløb, der defineret den bevægelighed lyd. Til denne dag Vox forstærkere forblive relevante med nyligt lancerede produkter såsom de Vox Valvetronix fører vejen for Vox i en digital tidsalder.

Vox nyheder

Musikmesse 2016: VOX afsløre Pathfinder 10 Denim og Pathfinder Union Jack i sort

VOX Pathfinder 10 forstærker tiltræder biker verden med nye, denim-klædte udgave.... Mere »

NAMM 2016: Vox Starstream Type 1 modellering Guitar afsløret

Vox Starstream Type 1 modellering guitar er officielt blevet afsløret.... Mere »

WATCH - NAMM 2016: VOX AC30 og AC15 brugerdefinerede ampere tilgængelige i ny chef og kabinet sæt

VOX AC30 Custom hoved og AC15 Custom hoved forstærkere er blevet indført i en ny chef og kabinet sæt.... Mere »