Akustiske Trommesæt

Trommesæt har sat deres præg på næsten alle musikalske genrer fra rock til hiphop og jazz til reggae, hvilket gør Akustiske Trommesæt til et vigtigt instrument. View All Information

Akustisk Trommesæt bedste sælgere

Første 18 produkter viser

Akustisk Trommesæt oplysninger

Hvordan adskiller sæts i lyd?

Rock og fusion trommesæt afviger i lyd og hvilket sæt en trommeslager beslutter at anvende er ofte et spørgsmål om præference.

Rock sæts har tendens til at give en mere ekspanderende lyd, mens fusion sæt - som udviklede sig fra jazz fusion - anses for at have en lysere resonans. Typerne af træ, der anvendes i hver trommesæt er ofte en hovedfaktor, med fusion kraftigt tilknyttet til birk og rock trommesæt identificeres mere med ahorn eller poppel.

Andre ting skal overveje, når køber et trommesæt

Mens nogle trommesæt komme med bækkener, købes disse ofte separat og nogle professionelle bruger op til et halvt dusin for at kunne oprette slags lyde, de vil. A White Horse Primitive 6 "Splash bækken, for eksempel opretter en rå og primitive lyd til din trommesæt, mens en White Horse Pro 15" Kina Crash bækken producerer en lyse og kraftig lyd.

En fuld White Horse Pro bækken Pack indeholdende 14-tommers hi-hatte, en otte tommers splash bækken, en 18-inch crash bækken og en 20-inch crash/ride bækken findes at give et komplet supplement af bækkener til din tromme sæt.

Mens trommesæt har et ry for at være larmende, er det muligt at mindske lyden betydeligt til at øve stille og roligt gennem brug af trommesæt silencing pads. Den Trommesæt Lyddæmperpude indstillet, for eksempel kan reducere støjen fra et trommesæt, med op til 90%. Det indeholder en bas pad, en 16-tommer plus bækken pad, en 14-tommer hit hat pad, en 14-tommer lilletromme pad og 12-tommer, 13-tommer og 16-tommer tom pads.

Akustisk Trommesæt nyheder

NAMM 2016: Mapex afsløre Storm Series Sæt

Mapex er glade for at annoncere lanceringen af den helt nye Storm Series på vinter NAMM 2016.... Mere »

NAMM 2016: Yamaha afslører optagelse brugerdefinerede trommesæt

Yamaha vinden ur tilbage til 1970s at reinkarnere deres mest berømte trommesæt - optagelse skik.... Mere »

NAMM 2016: Yamaha at lancere nye optagelse Custom Tromme serie designet i partnerskab med Steve Gadd

Yamaha har afsløret, at den berømte optagelse brugerdefinerede Tromme serie, re-designet med Steve Gadd, vil blive frigivet i 2016.... Mere »

NAMM 2016: Liberty trommer afsløre brugerdefinerede Cherry og Olivewood Kit

Liberty trommer har skabt en fantastisk ny custom sæt, fremstillet af en speciel blanding af kirsebær, Olivewood og Birk, som vil blive fremvist på NAMM 2016 sammen med andre brugerdefinerede værker.... Mere »

Limited Edition Natal Sæt på lager

Natal limited edition split lak ahorn trommesæt er nu tilgængelige på Gear4music.com.... Mere »