Lilletrommer

De fleste lilletrommer måler 14" i bredden og 5.5" i dybden. Denne standard størrelse findes ofte på Rock og Fusion sæt. Piccolotrommen, såsom Pearl B1330, er en fladere lilletromme, der normalt måler 13" på tværs og 3" i dybden. Metal trommeslagere foretrækker ofte lilletrommer med mindre overflader og mere dybde såsom Pearl Joey Jordison Signature. View All Information

Bedste sælger Lilletrommer

Første 18 produkter viser

Om Lilletrommer

Lilletromme er velsagtens den mest væsentlige del af enhver tromme sæt installation. De skylder lilletrommer selv deres særskilte krakning lyd – lilletrommer er metal stammer eller tråde, der er strakt hen over bunden huden af tromme.

Lilletrommer er typisk fremstillet af stål, messing, Bronze eller træ for at opnå forskellige tonale karakteristika. Brug af forskellige lilletromme hoveder og diskografi også spille en vigtig rolle i den samlede lyd og tonen i en lilletromme.

Lilletromme nyheder

Gear4music nu strømpe SJC Custom trommer

Gear4music er den eneste europæiske distributør af de Massachusetts baseret mærke SJC Custom trommer og nu strømpe et stort udvalg af forskellige produkter.... Mere »

Foo Fighters: 1.000 Fans omfatte Hit for at bringe bandet til Italien

1.000 italienske Foo Fighters fans præstation af Learn To Fly går viral og gør bandet stå op og tage varsel.... Mere »

WATCH - Musikmesse 2015: Roland TD - 25K V-Drums elektroniske trommesæt

Indarbejde den al-ny TD-25 V-Tromme modul, som giver en dynamisk og interaktiv føler, to nye Roland V-Drums sæts Erstat TD-15.... Mere »