Perkussion

Hos Gear4music.com har vi Perkussion fra førende mærker såsom Pearl, Angel, Meinl og Remo. Vores sortiment inkluderer Klassiske instrumenter såsom xylofoner, Koklokker og tamburiner, samt mere unikke instrumenter såsom Djembe og Cajon.

View All Information

Mest populære Perkussion

Om Perkussion Instruments

Perkussion betyder mere end blot trommesæt - en perkussion instrument er et objekt, som producerer en lyd ved bliver ramt, slået eller skrabet. Sådanne instrumenter menes at have været først i historien om verden, hvis popularitet æresbegreb givet deres enkelhed.

Vi har specialiseret os i at levere fremragende værdi verden og folkemusik musikinstrumenter, herunder en lang række perkussion såsom cajons, djembes og conga trommer, der kan tilføje en enestående lyd til din musik.

Percussion News

Ruach musik introducere moderniseret interval til Gear4music

Med en række instrumenter, der dækker forskellige dele af spektret, percussive, Ruach hæve bar og sætte sig selv som den nye industri standard.... Mere »

Roland TD-1KPX V-Trommes Electronic Trommesæt nu på lager

Den Roland TD-1KPX Portable V-Trommes Electronic Trommesæt kommer som den mest rentable af området V Tromme men bestemt ikke sparer på kvaliteten... Mere »

En uge til at gå indtil Roland's 'fremtid omdefineres'

Med over 30 planlagte produktudgivelser lover 909 dage at være en banebrydende begivenhed... Mere »