Digitale Trommesæt

Digitale Trommesæt er en af vores mest populære instrumenter her hos Gear4music. Elektroniske trommer er kompakte og kan bruges med hovedtelefoner og giver mulighed for at øve stille i hjemmet. View All Information

Elektronisk Trommesæt Topsælgere

Første 18 produkter viser

Elektronisk Trommesæt oplysninger

Elektrisk trommesæt er et realistisk alternativ til akustiske trommer, hvilket giver brugerne fleksibilitet, kontrol og variabel lydstyrken. Elektronisk sæt tillade forskellige lyde at blive tildelt til enhver given pad giver trommeslagere næsten ubegrænsede muligheder for mange forskellige tromme lyde.

Fordelene ved en elektrisk Trommesæt

De moderne elektroniske trommesæt har flere fordele i forhold til konventionelle akustisk sæt:

  • Elektrisk trommesæt og bækkener kan producere lige så meget eller så lidt støj, som du vil have dem til. Med tilføjelsen af hovedtelefoner, vil ingen være kunne høre dem øvelse. Dette gør disse elektriske trommesæt nyttigt for folk, der bor i nærheden af andre, eller for fagfolk ser til har de nøjagtige monitor hovedtelefoner kan give.

  • Fuld elektriske trommesæt fylder mindre end et konventionelt sæt og kan pakkes ned, hvis det er nødvendigt. Dette er perfekt til folk bekymret plads i hjemmet eller den gigging musiker.

  • Størstedelen af elektroniske trommesæt har indbygget play-along sange og metronomer, hvilket betyder, at du har et forspring, når det kommer til at praktisere.

  • Du har kontrol over hvad din tromme sæt lyder, gør det let at spille i en lang række typer med blot ét sæt. Nogle elektroniske sæt kan selv du redigere lydene eller uploade dit eget!

  • Nogle elektroniske trommesæt har meget realistisk akustisk tromme lyde. Dette imidlertid afhænge dit budget som dyrere sæts har tendens til at have mere realistiske lyde.

Tromme nyheder

Roland TD-1KPX V-Trommes Electronic Trommesæt nu på lager

Den Roland TD-1KPX Portable V-Trommes Electronic Trommesæt kommer som den mest rentable af området V Tromme men bestemt ikke sparer på kvaliteten... Mere »

En uge til at gå indtil Roland's 'fremtid omdefineres'

Med over 30 planlagte produktudgivelser lover 909 dage at være en banebrydende begivenhed... Mere »

Gear4music nu strømpe SJC Custom trommer

Gear4music er den eneste europæiske distributør af de Massachusetts baseret mærke SJC Custom trommer og nu strømpe et stort udvalg af forskellige produkter.... Mere »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesæt

Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro drum sæts kommer nu med et gratis 5-års garanti i et tidsbegrænset tilbud (anvendelig i UK kun).... Mere »

Musikmesse 2016: Yamaha lancere tre nye DTX elektroniske trommesæt

Vi introducerer den nye DTX720K, drum DTX760K og DTX920K electronic sæts fra Yamaha.... Mere »

Roland indføre TD-11KV Special Edition elektroniske trommesæt

Roland har tilføjet TD-11KV specialudgave elektroniske trommesæt til deres omfattende V-Trommes linje.... Mere »