Ydeevne slagtøj Thunder Tube, Tie Dye, Medium

111 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 53066

  • Tie Dye Thunder Tube.
  • .
  • Kræves ingen batterier.
  • .
  • USA Remo hoved.

Ydeevne slagtøj Thunder Tube, Tie Dye, Medium

detaljer
Ydeevne slagtøj TT30TD er en Tie Dye grafisk Thunder Tube komplet med USA Remo hoved. Alle Thunder rør kommer med foreslåede spille tips, så du kan komme i gang med det samme. Brug din TT30TD til at lave sjov, nye og unikke lyde og sange!

Produkt Ref: 53066

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Vilde og skøre lydeffekter enhed

Thunder Tube er et helt unikt instrument, der producerer et stort udvalg af skøre lyde! Ryst glasset med den ene hånd mens du åbner og lukker enden af røret med Brugten, eller skrabe og tryk på spring for at skabe nogle af de fedeste lydene omkring! Thunder Tube kræver ikke batterier.

Specifikationer

  • Tie Dye grafik
  • USA Remo hoved
  • 7 cm x 17,8 cm