Yamaha CH755 bækkenholder

379 kr. NORMAL PRIS 405 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 13 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 9839

Yamaha CH755 bækkenholder

detaljer

Yamaha CH755 medium bækkenholder

Produkt Ref: 9839

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Centreret Tilter

Center tilter, der er populær blandt kyndige spillere, er blevet genoplivet i CS700/CH700 Series, CSAT942/940 og CWH940 serien. Ved at støtte vægten af ​​bækken i centrum, opnås større stabilitet.

Placering Type Boom Tilter mekanisme

Ved bevaring af YAMAHAs traditionelle gear mekanisme, introduceres nu "clipping" metode til at sikre boom arm. Gennem denne beskrivelse, bliver mikrofonarmen mere modstandsdygtige over for ridser. Det sikrer ekstra ro i sindet, selv under komplicerede setup justering.

Små Vingeskrue, tilter ærme & filt

Et polycarbonat tilter sleeve holder præcis nok af at hoved bolten til at give optimal sikring af bækkenet. Brug af en vingeskrue gør at du kan spille bækken klokke uden at den kommer i vejen for trommepinden.

Stram & sikker

Den specielt designede nylon bushing pipe holder piben sikkert fast selv når den er let strammet. Da vingebolten er strammet gennem en stål møtrik, øges holdbarhed af bolten.

Funktioner / specifikationer:

  • Tilter: Centret Tilter
  • Boom Tilter mekanisme: Placering Type Boom Tilter mekanisme