WHD 23 tommer professionel orkestrale pauker

10.098 kr. NORMALPRIS 15.300 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Vare på ordren med vores leverandør

Denne vare er blevet beordret fra vores leverandør, og vi i øjeblikket afventer levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 15 Juli 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 738 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 25965

 • 23 tommer Remo Trommeskind.
 • Høj kvalitet stål fælge.
 • Høj kvalitet stål Pedal mekanisme.
 • Letvægts glasfiber skåle.
 • Polstret Cover og køller inkluderet

WHD 23 tommer professionel orkestrale pauker

Detaljer

En professionel standard pauker eller kedel Tromme med Lydtilpasning mekanisme indeholder en letvægts glasfiber skål, middelkvalitets stål komponenter, justerbare ben og hovedet præmie Remo USA tromme. Denne pauker er perfekt til orkestrale eller band brug, og tilbyder en lysere, billigere alternativ til traditionelle kobber skåle, uden at gå på kompromis på lyd. Også inkluderet er en beskyttelsesindpakning og et par pauker køller.Produkt Ref: 25965

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Denne høje kvalitet pauker har alle de funktioner og komponenter du ville forvente fra en professionel standard pauker, men til en rimelig pris. Med en høj kvalitet stål tuning pedal mekanisme, samt seks tuning markører og en premium kvalitet USA made Remo Weatherking renæssance hoved, vil denne pauker give stabil intonation og let tuning.

Skål af denne pauker er lavet af glasfiber, hvilket gør det langt lettere og flere transportabel end de traditionelle kobber skål instrumenter, mens de stadig bevare en seriøs klang. Det er også udstyret med en høj kvalitet stål hoop for at sikre, at huden bliver stram og i tune, og tre justerbare stål ben til at sikre en behagelig spille stilling.

Inkluderet med denne pauker er et dække med en forstærket beskyttende top, så pauker kan opbevares sikkert når den ikke er i brug at forebygge skader på huden. Også inkluderet er et par af høj kvalitet pauker køller, så det er klar til at spille direkte fra boksen.

Denne høje kvalitet pauker er perfekt til orkestrale eller band brug, fra amatør til professionel standard. Med premium komponenter, og en fantastisk lyd, alt sammen til en meget rimelig pris, denne pauker er ideelle til den kræsne spiller på udkig efter en kvalitet instrument på et budget.

Funktioner og specifikationer:

 • Tromme størrelse: 23 "
 • Hoved: Remo Weatherking renæssance serie
 • Skål: Glasfiber
 • Hoop: Høj kvalitet stål
 • Står: Høj kvalitet stål, fuldt justerbare
 • Tuning markører: C, D, E, F, G, A
 • Garanti: 1 år (kan opgraderes)

Senest i slagtøj Design, komponenter og lyd.

WHD er et premium mærke fra Gear4music.com. At samle forkant slagtøj design og premium kvalitetskomponenter, er WHD instrumenter blevet udviklet til slagtøjsspiller søger for at tage deres lyd til det næste niveau. WHD sortiment inkluderer orkestrale slagtøj, akustisk trommesæt, lilletrommer og up-to-the-minute elektroniske trommesæt.

Er fremstillet ved hjælp af kun de fineste materialer, lige fra specielt fremskaffede Birk, palisander og amerikansk eg, at super-hårde hærdet akryl og kvalitet aluminium. Med designfunktioner herunder dobbelt afstivet hardware på tværs af sæts og professionel REMO hoveder monteret på alle akustiske trommer, går WHD langt ud over hvad der forventes fra slagtøj til denne prispunkt. Afsluttet med slående visuelle appel og skiller sig ud tone, WHD er indstillet til at etablere sig som den kræsne percussionist valg, uanset hvilken stil, de spiller.